Firms.bg
Търси

АТАНАС ТЕРЗИЕВ - 98 ЕТЕИК: 112105768, гр. Пещера, Пещера

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
19.10.2010 г.Виж история
Фирма/Наименование
АТАНАС ТЕРЗИЕВ - 98 ЕТ
Дата на регистрация
1998
Регистрация по ЗДДС

BG112105768 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Пазарджик, община Пещера, гр. Пещера, ПЕТЪР РАКОВ, №5, вход Б
Предмет на дейност
производство и търговия на едро и дребно в страната и в чужбина с хранителни и промишлени стоки, занаятчийски изделия, обществено хранене в т.ч. кафе, чай, безалкохолни напитки, алкохолни напитки, сандвичи и др. и всякакъв вид кулинарно производство и търговия с него, производство,изкупуване, съхраняване, заготовка,преработка и търговия със селскостопански произведения от всички видове във и извън страната, комисионерска и посредническа дейност и търговско представителство, международен и вътрешен стопански туризъм, хотелиерство и ресторантьорство, маркетинг, производствена и развойна дейност, инвеститорска и строителна дейност, транспортни, таксиметрови и спедиторски услуги, автосервиз, паркинги и складови площи, екслоатация на увеселителни заведения, организиране на развлекателни, спортни и компютърни развлечения, рекламна, издателска и импресарска дейност, преводи, машинописни и копирни услуги, софтуер и хардуер, изкупуване, преработка, производство и продажба на диворастящи плодове, цветя и гъби, както и всякаква друга дейност незабранена със закон, като всички дейности по обем и предмет ще се водят по търговски начин.
Физическо лице - търговец
атанас т.

Резюме

Фирма АТАНАС ТЕРЗИЕВ - 98 ЕТ () с ЕИК/ПИК 112105768 е основана на 1998 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Пазарджик, община Пещера, гр. Пещера, ПЕТЪР РАКОВ, №5, вход Б. АТАНАС ТЕРЗИЕВ - 98 ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG112105768 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 2.02.2009 г. - Регистрация на фирма

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG112105768
  2. 3.02.2009 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG112105768
  3. 19.10.2010 г.

    Име на фирма
    АТАНАС ТЕРЗИЕВ - 98
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област Пазарджик, община Пещера, гр. Пещера, ПЕТЪР РАКОВ, №5, вход Б
    Основана
    1998
    Седалище и адрес на управление
    област Пазарджик, община Пещера, гр. Пещера, ПЕТЪР РАКОВ, №5, вход Б
    Предмет на дейност
    Производство и търговия на едро и дребно в страната и в чужбина с хранителни и промишлени стоки, занаятчийски изделия, обществено хранене в т.ч. кафе, чай, безалкохолни напитки, алкохолни напитки, сандвичи и др. и всякакъв вид кулинарно производство и търговия с него, производство,изкупуване, съхраняване, заготовка,преработка и търговия със селскостопански произведения от всички видове във и извън страната, комисионерска и посредническа дейност и търговско представителство, международен и вътрешен стопански туризъм, хотелиерство и ресторантьорство, маркетинг, производствена и развойна дейност, инвеститорска и строителна дейност, транспортни, таксиметрови и спедиторски услуги, автосервиз, паркинги и складови площи, екслоатация на увеселителни заведения, организиране на развлекателни, спортни и компютърни развлечения, рекламна, издателска и импресарска дейност, преводи, машинописни и копирни услуги, софтуер и хардуер, изкупуване, преработка, производство и продажба на диворастящи плодове, цветя и гъби, както и всякаква друга дейност незабранена със закон, като всички дейности по обем и предмет ще се водят по търговски начин.
    Физическо лице - търговец
    атанас т.

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: март 2024 г.