Търси

САТЕЛИТ - ПЕТЪР ДАНАИЛОВ ТЪРПОВ ЕТЕИК: 112065206, гр. Пазарджик, Пазарджик

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
22.12.2009 г.Виж история
Фирма/Наименование
САТЕЛИТ - ПЕТЪР ДАНАИЛОВ ТЪРПОВ ЕТ
Дата на регистрация
1990
Регистрация по ЗДДС

BG112065206 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Пазарджик, община Пазарджик, гр. Пазарджик, ул. НИКОЛА РЪЖАНКОВ 7
Предмет на дейност
таксиметрови услуги на граждани, социални организации, кооперации и фирми. покупка на стоки или други вещи с цел да бъдат препродадени в първоначален, преработен или обработен вид. производство на промишлени, хранителни стоки, стоки за бита и търговия с тях. организация и търговия със земеделски произведения. производство и търговия с безалкохолни напитки. комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, търговско представителство и посредничество. валутни сделки. превоз на пътници и товари в страната и в чужбина. туристическа, рекламна, информационна дейност. търговия с авточасти, с нови и употребявани мпс. предоставяне на услуги на физически, юридически лица и търговци. откриване и експлоатация на търговски обекти в страната; заведения за обществено хранене, отдих и туризъм, кафе-аператив и др. видео и звукозаписи. покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. всякакъв вид търговска дейност и услуги, с изключение на банкова и застрахователна за които няма забрана със закон. външнотърговска дейност.
Физическо лице - търговец
петър данаилов търпов

Резюме

Фирма САТЕЛИТ - ПЕТЪР ДАНАИЛОВ ТЪРПОВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 112065206 е основана на 1990 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Пазарджик, община Пазарджик, гр. Пазарджик, ул. НИКОЛА РЪЖАНКОВ 7. САТЕЛИТ - ПЕТЪР ДАНАИЛОВ ТЪРПОВ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG112065206 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

 1. 12.06.2002 г. - Регистрация на фирма

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG112065206
 2. 13.06.2002 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG112065206
 3. 22.12.2009 г.

  Основана
  1990
  Седалище и адрес на управление
  област Пазарджик, община Пазарджик, гр. Пазарджик, ул. НИКОЛА РЪЖАНКОВ 7
  Име на фирма
  САТЕЛИТ - ПЕТЪР ДАНАИЛОВ ТЪРПОВ
  Предмет на дейност
  ТАКСИМЕТРОВИ УСЛУГИ НА ГРАЖДАНИ, СОЦИАЛНИ ОРГАНИЗАЦИИ, КООПЕРАЦИИ И ФИРМИ. ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ДА БЪДАТ ПРЕПРОДАДЕНИ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД. ПРОИЗВОДСТВО НА ПРОМИШЛЕНИ, ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ, СТОКИ ЗА БИТА И ТЪРГОВИЯ С ТЯХ. ОРГАНИЗАЦИЯ И ТЪРГОВИЯ СЪС ЗЕМЕДЕЛСКИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ. ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ. КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА, ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО. ВАЛУТНИ СДЕЛКИ. ПРЕВОЗ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА. ТУРИСТИЧЕСКА, РЕКЛАМНА, ИНФОРМАЦИОННА ДЕЙНОСТ. ТЪРГОВИЯ С АВТОЧАСТИ, С НОВИ И УПОТРЕБЯВАНИ МПС. ПРЕДОСТАВЯНЕ НА УСЛУГИ НА ФИЗИЧЕСКИ, ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА И ТЪРГОВЦИ. ОТКРИВАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ В СТРАНАТА; ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ, ОТДИХ И ТУРИЗЪМ, КАФЕ-АПЕРАТИВ И ДР. ВИДЕО И ЗВУКОЗАПИСИ. ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА. ВСЯКАКЪВ ВИД ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ И УСЛУГИ, С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА БАНКОВА И ЗАСТРАХОВАТЕЛНА ЗА КОИТО НЯМА ЗАБРАНА СЪС ЗАКОН. ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ.
  Физическо лице - търговец
  петър данаилов търпов

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
112054971Търпови ООД

гр. Пазарджик, Пазарджик

петър данаилов търпов

Съдружници

Виж още
200601736АВТОСАТЕЛИТ ЕООД

гр. Пазарджик, Пазарджик

петър данаилов търпов

Едноличен собственик на капитала, Едноличен собственик на капитала

Виж още
  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.