Firms.bg
Търси

А.С.Г. - АНГЕЛ ГЕШЕВ ЕТЕИК: 112041600, с. Варвара, Септември

Данни от Търговски Регистър

Статус
Заличен на 12.04.2023 г.
Последна промяна
12.04.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
А.С.Г. - АНГЕЛ ГЕШЕВ ЕТ
Дата на регистрация
1992
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Пазарджик, община Септември, с. Варвара,
Предмет на дейност
търговска дейност, туризъм,внос-износ; вътрешна и външна търговия с хранителни и нехранителни, селскостопански и промишлени стоки, разрешени от закона; производство, изкупуване, преработка и реализация на всякакви стоки с изключение на забранените от закон; ресторантьорство, разкриване и експлоатация на заведения за обществено хранене и магазини, аудио и видео клубове, дискотеки, автосервиз, автомонтьорски и автотенекеджийски услуги, транспортни услуги, таксиметрови превози; строителна и строително-ремонтна дейност, производство и продажба на дървесен материал в първичен и обработен вид, строителни и монтажни работи- ел. съоръжения и инсталации, дървообработване, дърводелски услуги, монтажна и строителна дейност, машинописни услуги, шивачество, плетачество, фризьорство, козметика и фотоуслуги, всички дейности, незабранени от закона, всички дейности ще се осъществяват в страната и чужбина.
Физическо лице - търговец
ангел г.

Резюме

Фирма А.С.Г. - АНГЕЛ ГЕШЕВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 112041600 е основана на 1992 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Пазарджик, община Септември, с. Варвара, . А.С.Г. - АНГЕЛ ГЕШЕВ ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 10.03.2011 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    А.С.Г. - АНГЕЛ ГЕШЕВ
    Предмет на дейност
    Търговска дейност, туризъм,внос-износ; вътрешна и външна търговия с хранителни и нехранителни, селскостопански и промишлени стоки, разрешени от закона; производство, изкупуване, преработка и реализация на всякакви стоки с изключение на забранените от закон; ресторантьорство, разкриване и експлоатация на заведения за обществено хранене и магазини, аудио и видео клубове, дискотеки, автосервиз, автомонтьорски и автотенекеджийски услуги, транспортни услуги, таксиметрови превози; строителна и строително-ремонтна дейност, производство и продажба на дървесен материал в първичен и обработен вид, строителни и монтажни работи- ел. съоръжения и инсталации, дървообработване, дърводелски услуги, монтажна и строителна дейност, машинописни услуги, шивачество, плетачество, фризьорство, козметика и фотоуслуги, всички дейности, незабранени от закона, всички дейности ще се осъществяват в страната и чужбина.
    Седалище и адрес на управление
    област Пазарджик, община Септември, с. Варвара,
    Физическо лице - търговец
    ангел г.
    Основана
    1992
  2. 12.04.2023 г.

    Статус
    Заличаване на търговеца

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.