Търси

САВОТ - ГЕОРГИ САВОВ ЕТЕИК: 112000500, гр. Пазарджик, Пазарджик

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
12.01.2012 г.Виж история
Фирма/Наименование
САВОТ - ГЕОРГИ САВОВ ЕТ
Изписване на чужд език
ET SAVOT - Georgi Savov
Дата на регистрация
1990
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Пазарджик, община Пазарджик, гр. Пазарджик, ул. ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ 3
Предмет на дейност
ремонт на телевизионна и радиоапаратура. ремонт на битова техника. ремонт и монтаж на електро и хладилни съоръжения. оказионна търговия. производство и монтаж на телевизионни антени. счетоводна дейност. производство и продажба на всички видове конфекция, плетива, бродерия, шивашки услуги. бутик в страната и чужбина. производство и продажба в страната и чужбина на всички видове домашни животни, птици, яйца, месо и месни произведения, деликатеси, мляко и млечни произведения. производство и продажба на всички видове зеленчуци, плодове, овощия, консерви, зърнени храни, фуражи, цветя, семена, разсад в страната и чужбина. отглеждане, събиране, изкупуване и продажба на гъби и билки, като за диворастящите гъби и за билките-съгласно разпоредбите на закона.
Физическо лице - търговец
георги иванов савов

Резюме

Фирма САВОТ - ГЕОРГИ САВОВ ЕТ (ET SAVOT - Georgi Savov) с ЕИК/ПИК 112000500 е основана на 1990 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Пазарджик, община Пазарджик, гр. Пазарджик, ул. ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ 3. САВОТ - ГЕОРГИ САВОВ ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

 1. 12.01.2012 г. - Регистрация на фирма

  Основана
  1990
  Изписване на чужд език
  ET SAVOT - Georgi Savov
  Предмет на дейност
  РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗИОННА И РАДИОАПАРАТУРА. РЕМОНТ НА БИТОВА ТЕХНИКА. РЕМОНТ И МОНТАЖ НА ЕЛЕКТРО И ХЛАДИЛНИ СЪОРЪЖЕНИЯ. ОКАЗИОННА ТЪРГОВИЯ. ПРОИЗВОДСТВО И МОНТАЖ НА ТЕЛЕВИЗИОННИ АНТЕНИ. СЧЕТОВОДНА ДЕЙНОСТ. ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ КОНФЕКЦИЯ, ПЛЕТИВА, БРОДЕРИЯ, ШИВАШКИ УСЛУГИ. БУТИК В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА. ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ДОМАШНИ ЖИВОТНИ, ПТИЦИ, ЯЙЦА, МЕСО И МЕСНИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, ДЕЛИКАТЕСИ, МЛЯКО И МЛЕЧНИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ. ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ЗЕЛЕНЧУЦИ, ПЛОДОВЕ, ОВОЩИЯ, КОНСЕРВИ, ЗЪРНЕНИ ХРАНИ, ФУРАЖИ, ЦВЕТЯ, СЕМЕНА, РАЗСАД В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА. ОТГЛЕЖДАНЕ, СЪБИРАНЕ, ИЗКУПУВАНЕ И ПРОДАЖБА НА ГЪБИ И БИЛКИ, КАТО ЗА ДИВОРАСТЯЩИТЕ ГЪБИ И ЗА БИЛКИТЕ-СЪГЛАСНО РАЗПОРЕДБИТЕ НА ЗАКОНА.
  Физическо лице - търговец
  георги иванов савов
  Име на фирма
  САВОТ - ГЕОРГИ САВОВ
  Седалище и адрес на управление
  област Пазарджик, община Пазарджик, гр. Пазарджик, ул. ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ 3
  Адрес за кореспонденция с НАП
  област Пазарджик, община Пазарджик, гр. Пазарджик, ПРЕСПА, №2, етаж 11, апартамент 58

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.