Firms.bg
Търси

КИРИЛ ИВАНОВ-БАЧОВ - ЛИЛИЯ ИВАНОВА ЕТЕИК: 111557927, гр. Берковица, Берковица

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
20.01.2012 г.Виж история
Фирма/Наименование
КИРИЛ ИВАНОВ-БАЧОВ - ЛИЛИЯ ИВАНОВА ЕТ
Дата на регистрация
2004
Регистрация по ЗДДС

BG111557927 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Монтана, община Берковица, гр. Берковица, АЛЕКСАНДРОВСКА, блок 26
Предмет на дейност
производство, ремонт и покупко - продажба /търговия/ на промишлена, селскостопанска и хранително - вкусова продукция т.е., производство, ремонт и покупкопродажба /търговия/ на машини, дограма, стоки на бита, дрехи, обувки, сувенири, печатни произведения и други произведения на изкуствата, храни, спиртни и безалкохолни напитки, риба и рибни продукти, пчеларство и пчелни продукти и други влизащи в понятията промишлени, селско - стопански и хранително - вкусови; организиране и провеждане автотуризъм в страната и чужбина; аткриване магазини, крайпътни обекти за туризъм, спорт и развлечения, развлекателни игри в собстена или наета база, хотелиерство, битови услуги, производство и покупко продажба /търговия/ на закуски, напитки, ядки, семки и други подобни.
Физическо лице - търговец
лилия владимирова иванова

Резюме

Фирма КИРИЛ ИВАНОВ-БАЧОВ - ЛИЛИЯ ИВАНОВА ЕТ () с ЕИК/ПИК 111557927 е основана на 2004 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Монтана, община Берковица, гр. Берковица, АЛЕКСАНДРОВСКА, блок 26. КИРИЛ ИВАНОВ-БАЧОВ - ЛИЛИЯ ИВАНОВА ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG111557927 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

 1. 13.01.2009 г.

  Регистрация на фирмата
  КИРИЛ ИВАНОВ-БАЧОВ - ЛИЛИЯ ИВАНОВА
 2. 14.01.2009 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG111557927
 3. 20.01.2012 г.

  Фирма
  КИРИЛ ИВАНОВ-БАЧОВ - ЛИЛИЯ ИВАНОВА
  Основана
  2004
  Седалище и адрес на управление
  област Монтана, община Берковица, гр. Берковица, АЛЕКСАНДРОВСКА, блок 26
  Предмет на дейност
  ПРОИЗВОДСТВО, РЕМОНТ И ПОКУПКО - ПРОДАЖБА /ТЪРГОВИЯ/ НА ПРОМИШЛЕНА, СЕЛСКОСТОПАНСКА И ХРАНИТЕЛНО - ВКУСОВА ПРОДУКЦИЯ Т.Е., ПРОИЗВОДСТВО, РЕМОНТ И ПОКУПКОПРОДАЖБА /ТЪРГОВИЯ/ НА МАШИНИ, ДОГРАМА, СТОКИ НА БИТА, ДРЕХИ, ОБУВКИ, СУВЕНИРИ, ПЕЧАТНИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ И ДРУГИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ НА ИЗКУСТВАТА, ХРАНИ, СПИРТНИ И БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ, РИБА И РИБНИ ПРОДУКТИ, ПЧЕЛАРСТВО И ПЧЕЛНИ ПРОДУКТИ И ДРУГИ ВЛИЗАЩИ В ПОНЯТИЯТА ПРОМИШЛЕНИ, СЕЛСКО - СТОПАНСКИ И ХРАНИТЕЛНО - ВКУСОВИ; ОРГАНИЗИРАНЕ И ПРОВЕЖДАНЕ АВТОТУРИЗЪМ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; АТКРИВАНЕ МАГАЗИНИ, КРАЙПЪТНИ ОБЕКТИ ЗА ТУРИЗЪМ, СПОРТ И РАЗВЛЕЧЕНИЯ, РАЗВЛЕКАТЕЛНИ ИГРИ В СОБСТЕНА ИЛИ НАЕТА БАЗА, ХОТЕЛИЕРСТВО, БИТОВИ УСЛУГИ, ПРОИЗВОДСТВО И ПОКУПКО ПРОДАЖБА /ТЪРГОВИЯ/ НА ЗАКУСКИ, НАПИТКИ, ЯДКИ, СЕМКИ И ДРУГИ ПОДОБНИ.
  Физическо лице - търговец
  лилия владимирова иванова

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: септември 2023 г.