Търси

КЕСТЕН - БОЖИДАР ГОЦОВ ЕТЕИК: 111522851, гр. Берковица, Берковица

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
27.02.2008 г.Виж история
Фирма/Наименование
КЕСТЕН - БОЖИДАР ГОЦОВ ЕТ
Дата на регистрация
1992
Регистрация по ЗДДС

BG111522851 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Монтана, община Берковица, гр. Берковица, ул. КЕСТЕНАРСКА 21
Предмет на дейност
производство и пласмент на промишлени стоки и стоки за изработка и дообработка на полуфабрикати, детаили и междинни изделия на машиностроенето и електрониката. транспортни услуги и превоз на пътници и товари в страната и чужбина, сервизна и ремонтна дейност на автомобили, уреди и машини; строително - монтажна и строително ремонтна дейност; проектантска дейност; производство на програмни и технологични продукти, производство, изкупуване, преработка и продажба на всякакви видове селскостопанска продукция; ресторантьорство в собствена или наета база; хотелиерство; външнотърговска дейност - експорт импорт, реекспорт, бартерни, комисионни и консигнационни сделки; търговско посредничество, представителство и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, лизингова дейност и спедиторска дейност; представителство и продажба на всякъкъв вид вестници и списания; промишлено коопериране; производство и продажба на всякъкъв вид студени и топли закуски, кафе, ядки, семки, алкохол и всякъкъв вид безалкохолни напитки.
Физическо лице - търговец
божидар стоилов гоцов

Резюме

Фирма КЕСТЕН - БОЖИДАР ГОЦОВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 111522851 е основана на 1992 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Монтана, община Берковица, гр. Берковица, ул. КЕСТЕНАРСКА 21. КЕСТЕН - БОЖИДАР ГОЦОВ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG111522851 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

 1. 15.01.2008 г. - Регистрация на фирма

  ДДС
  Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG111522851
 2. 16.01.2008 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG111522851
 3. 27.02.2008 г.

  Име на фирма
  КЕСТЕН - БОЖИДАР ГОЦОВ
  Предмет на дейност
  ПРОИЗВОДСТВО И ПЛАСМЕНТ НА ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ И СТОКИ ЗА ИЗРАБОТКА И ДООБРАБОТКА НА ПОЛУФАБРИКАТИ, ДЕТАИЛИ И МЕЖДИННИ ИЗДЕЛИЯ НА МАШИНОСТРОЕНЕТО И ЕЛЕКТРОНИКАТА. ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ И ПРЕВОЗ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, СЕРВИЗНА И РЕМОНТНА ДЕЙНОСТ НА АВТОМОБИЛИ, УРЕДИ И МАШИНИ; СТРОИТЕЛНО - МОНТАЖНА И СТРОИТЕЛНО РЕМОНТНА ДЕЙНОСТ; ПРОЕКТАНТСКА ДЕЙНОСТ; ПРОИЗВОДСТВО НА ПРОГРАМНИ И ТЕХНОЛОГИЧНИ ПРОДУКТИ, ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА И ПРОДАЖБА НА ВСЯКАКВИ ВИДОВЕ СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ; РЕСТОРАНТЬОРСТВО В СОБСТВЕНА ИЛИ НАЕТА БАЗА; ХОТЕЛИЕРСТВО; ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ - ЕКСПОРТ ИМПОРТ, РЕЕКСПОРТ, БАРТЕРНИ, КОМИСИОННИ И КОНСИГНАЦИОННИ СДЕЛКИ; ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И АГЕНТСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ И СПЕДИТОРСКА ДЕЙНОСТ; ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПРОДАЖБА НА ВСЯКЪКЪВ ВИД ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ; ПРОМИШЛЕНО КООПЕРИРАНЕ; ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА ВСЯКЪКЪВ ВИД СТУДЕНИ И ТОПЛИ ЗАКУСКИ, КАФЕ, ЯДКИ, СЕМКИ, АЛКОХОЛ И ВСЯКЪКЪВ ВИД БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ.
  Физическо лице - търговец
  божидар стоилов гоцов
  Седалище и адрес на управление
  област Монтана, община Берковица, гр. Берковица, ул. КЕСТЕНАРСКА 21
  Основана
  1992

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.