Firms.bg
Търси

ЖОРИ КЛУБ - КОСТОВИ И С-ИЕ СДЕИК: 111512768, гр. Монтана, Монтана

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
3.08.2010 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЖОРИ КЛУБ - КОСТОВИ И С-ИЕ СД
Дата на регистрация
2000
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Монтана, община Монтана, гр. Монтана, ул. Трети март, №111
Предмет на дейност
подготовка на водачи на мпс, консултантски и счетоводни услуги, автотранспортни услуги, превоз на пътници и товари, автосервизни и автотенекеджийски услуги, механизирани селскостопански услуги, стругаро-фрезистки и шлосеро-монтьорски услуги, електро услуги - ремонт и поддръжка на битова ел. техника и направа на нови ел. инсталации на жилищни и стопански сгради, производство и продажба на ел. табла, търговия на хранителни и нехранителни стоки, производство на фирмата и на други местни и чуждестранни лица и фирми, включително на едро и дребно подвижна и стационарна, вътрешна и външна, оказионна, комисионна, на консигнация, антикварна, внос, износ, реекспорт, бартерни сделки, производство и продажба на сокове и сиропи, безалкохолни напитки, производство, преработка, изкупуване, заготовка, съхраняване и продажба на селскостопанска продукция, цветя, риба, пчелни продукти, диворастящи плодове и култивирани гъби с упражняване на всички дейности в страната и чужбина, позволени от закона.
Лица, на които е възложено управлението
  • георги к.
  • илияна к.

Резюме

Фирма ЖОРИ КЛУБ - КОСТОВИ И С-ИЕ СД () с ЕИК/ПИК 111512768 е основана на 2000 с правна форма Събирателно дружество или на кратко СД. Седалището на компанията се намира на адрес област Монтана, община Монтана, гр. Монтана, ул. Трети март, №111. ЖОРИ КЛУБ - КОСТОВИ И С-ИЕ СД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 3.08.2010 г. - Регистрация на фирма

    Лица, на които е възложено управлението
    георги к.
    Име на фирма
    ЖОРИ КЛУБ - КОСТОВИ И С-ИЕ
    Седалище и адрес на управление
    област Монтана, община Монтана, гр. Монтана, ул. Трети март, №111
    Предмет на дейност
    Подготовка на водачи на МПС, консултантски и счетоводни услуги, автотранспортни услуги, превоз на пътници и товари, автосервизни и автотенекеджийски услуги, механизирани селскостопански услуги, стругаро-фрезистки и шлосеро-монтьорски услуги, електро услуги - ремонт и поддръжка на битова ел. техника и направа на нови ел. инсталации на жилищни и стопански сгради, производство и продажба на ел. табла, търговия на хранителни и нехранителни стоки, производство на фирмата и на други местни и чуждестранни лица и фирми, включително на едро и дребно подвижна и стационарна, вътрешна и външна, оказионна, комисионна, на консигнация, антикварна, внос, износ, реекспорт, бартерни сделки, производство и продажба на сокове и сиропи, безалкохолни напитки, производство, преработка, изкупуване, заготовка, съхраняване и продажба на селскостопанска продукция, цветя, риба, пчелни продукти, диворастящи плодове и култивирани гъби с упражняване на всички дейности в страната и чужбина, позволени от закона.
    Начин на представляване
    Заедно и поотделно
    Основана
    2000

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
111020667ЖОРИ-КЛУБ - ГЕОРГИ КОСТОВ ЕТ

гр. Монтана, Монтана

георги к.

Физическо лице - търговец

Виж още
111585862ЖОРИ КЛУБ ООД

гр. Монтана, Монтана

илияна к.

Съдружници

георги к.

Съдружници, Управители, Управители

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: март 2024 г.