Firms.bg
Търси

АНЮТА ДИМИТРОВА ЕТЕИК: 111044554, гр. Берковица, Берковица

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
1.02.2010 г.Виж история
Фирма/Наименование
АНЮТА ДИМИТРОВА ЕТ
Дата на регистрация
1999
Регистрация по ЗДДС

BG111044554 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Монтана, община Берковица, гр. Берковица, АТАНАС КЮРКЧИЕВ, №66
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде на първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; сделки с интелектуална собственост; складови сделки; хотелиерски, туристически, рекламни, програмни, импресарски или други услуги; транспортна дейност, превоз на пътници и товари в страната и чужбина, международни превози, гараж, спедиторска дейност; осъществяване на всякаква друга търговска дейност в страната и чужбина незабранена от закона; строителство и строително - монтажна дейност, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба.
Физическо лице - търговец
анюта георгиева димитрова

Резюме

Фирма АНЮТА ДИМИТРОВА ЕТ () с ЕИК/ПИК 111044554 е основана на 1999 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Монтана, община Берковица, гр. Берковица, АТАНАС КЮРКЧИЕВ, №66. АНЮТА ДИМИТРОВА ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG111044554 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

 1. 17.05.2002 г.

  Регистрация на фирмата
  АНЮТА ДИМИТРОВА
 2. 18.05.2002 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG111044554
 3. 6.01.2009 г.

  Фирма
  АНЮТА ДИМИТРОВА
  Предмет на дейност
  ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ДА ГИ ПРЕПРОДАДЕ Н ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ; СКЛАДОВИ СДЕЛКИ; ХОТЕЛИЕРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ ИЛИ ДРУГИ УСЛУГИ; ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ, ПРЕВОЗ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, МЕЖДУНАРОДНИ ПРЕВОЗИ, ГАРАЖ, СПЕДИТОРСКА ДЕЙНОСТ; ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ВСЯКАКВА ДРУГА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.
  Седалище и адрес на управление
  област Монтана, община Берковица, гр. Берковица, бул. ЕМИЛ МАРКОВ 66
  Физическо лице - търговец
  анюта георгиева димитрова
  Основана
  1999
 4. 10.03.2009 г.

  Предмет на дейност
  ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ДА ГИ ПРЕПРОДАДЕ НА ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ; СКЛАДОВИ СДЕЛКИ; ХОТЕЛИЕРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ ИЛИ ДРУГИ УСЛУГИ; ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ, ПРЕВОЗ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, МЕЖДУНАРОДНИ ПРЕВОЗИ, ГАРАЖ, СПЕДИТОРСКА ДЕЙНОСТ; ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ВСЯКАКВА ДРУГА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА; СТРОИТЕЛСТВО И СТРОИТЕЛНО - МОНТАЖНА ДЕЙНОСТ, ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА.
 5. 1.02.2010 г.

  Седалище и адрес на управление
  област Монтана, община Берковица, гр. Берковица, АТАНАС КЮРКЧИЕВ, №66
  Адрес за кореспонденция с НАП
  област Монтана, община Берковица, гр. Берковица, АТАНАС КЮРКЧИЕВ, №66

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: септември 2023 г.