Firms.bg
Търси

ГЕРИ - ГЕОРГИ ГОСПОДИНОВ ЕТЕИК: 108564648, гр. Кърджали, Кърджали

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
21.12.2009 г.Виж история
Фирма/Наименование
ГЕРИ - ГЕОРГИ ГОСПОДИНОВ ЕТ
Дата на регистрация
2004
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Кърджали, община Кърджали, гр. Кърджали, бул. БЕЛОМОРСКИ, №42, вход А, етаж 1, апартамент 1
Предмет на дейност
вътрешна и външна търговия с автомобилни и моторни масла, продажба и ремонт на автомобилни гуми и други позволени от закона стоки, внос, износ, ре-експорт, бартерни сделки, превоз на пътници и товари, производство и изкупуване, преработка и реализация на текстил и текстилни изделия и на селскостопански произведения, преработка и реализация на стоки за бита и промишлеността, търговия с всички видове хранителни изделия, вторични суровини, алкохол и безалкохолни напитки, търговия с хранителни и промишлени стоки, търговия с недвижими имоти шивашки услуги и почистване на автомобили, както и всяка друга незабранена от закона дейност.
Физическо лице - търговец
георги г.

Резюме

Фирма ГЕРИ - ГЕОРГИ ГОСПОДИНОВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 108564648 е основана на 2004 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Кърджали, община Кърджали, гр. Кърджали, бул. БЕЛОМОРСКИ, №42, вход А, етаж 1, апартамент 1. ГЕРИ - ГЕОРГИ ГОСПОДИНОВ ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 21.12.2009 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    ГЕРИ - ГЕОРГИ ГОСПОДИНОВ
    Предмет на дейност
    Вътрешна и външна търговия с автомобилни и моторни масла, продажба и ремонт на автомобилни гуми и други позволени от закона стоки, внос, износ, ре-експорт, бартерни сделки, превоз на пътници и товари, производство и изкупуване, преработка и реализация на текстил и текстилни изделия и на селскостопански произведения, преработка и реализация на стоки за бита и промишлеността, търговия с всички видове хранителни изделия, вторични суровини, алкохол и безалкохолни напитки, търговия с хранителни и промишлени стоки, търговия с недвижими имоти шивашки услуги и почистване на автомобили, както и всяка друга незабранена от закона дейност.
    Основана
    2004
    Седалище и адрес на управление
    област Кърджали, община Кърджали, гр. Кърджали, бул. БЕЛОМОРСКИ, №42, вход А, етаж 1, апартамент 1
    Физическо лице - търговец
    георги г.

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.