Firms.bg
Търси

ДЖУЛИ - ЗЮЛФИ ХАСАНОВ ЕТЕИК: 108519521, гр. Кърджали, Кърджали

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
13.10.2008 г.Виж история
Фирма/Наименование
ДЖУЛИ - ЗЮЛФИ ХАСАНОВ ЕТ
Дата на регистрация
1995
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Кърджали, община Кърджали, гр. Кърджали, кв.Прилепци, №179
Предмет на дейност
внос, износ, реекспорт и търговия на едро и дребно с всички видове хранителни и промишлени стоки, комисионна и оказионна търговия, бартерни сделки, посредническа дейност, транспортна дейност, покупко-продажба на нови и употребявани мпс и на резервни часки за тях, продажба на петрол и петролни продукти, производство, преработка, изкупуване и продажба на всички видове селскостопанска продукция, автосервиз, мениджъмнт и маркетинг, разкриване и експлоатация на сарафски бюра, валутни сделки и извършване на всички останали видове дейности и услуги, които изрично не са забранени със закон.
Физическо лице - търговец
зюлфи х.

Резюме

Фирма ДЖУЛИ - ЗЮЛФИ ХАСАНОВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 108519521 е основана на 1995 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Кърджали, община Кърджали, гр. Кърджали, кв.Прилепци, №179. ДЖУЛИ - ЗЮЛФИ ХАСАНОВ ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 13.10.2008 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    ДЖУЛИ - ЗЮЛФИ ХАСАНОВ
    Основана
    1995
    Седалище и адрес на управление
    област Кърджали, община Кърджали, гр. Кърджали, кв.Прилепци, №179
    Физическо лице - търговец
    зюлфи х.
    Предмет на дейност
    Внос, износ, реекспорт и търговия на едро и дребно с всички видове хранителни и промишлени стоки, комисионна и оказионна търговия, бартерни сделки, посредническа дейност, транспортна дейност, покупко-продажба на нови и употребявани МПС и на резервни часки за тях, продажба на петрол и петролни продукти, производство, преработка, изкупуване и продажба на всички видове селскостопанска продукция, автосервиз, мениджъмнт и маркетинг, разкриване и експлоатация на сарафски бюра, валутни сделки и извършване на всички останали видове дейности и услуги, които изрично не са забранени със закон.

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.