Търси

АНДРО-69 - ТУРГАЙ ХАЛИЛ ЕТЕИК: 108075034, гр. Джебел, Джебел

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
5.01.2012 г.Виж история
Фирма/Наименование
АНДРО-69 - ТУРГАЙ ХАЛИЛ ЕТ
Дата на регистрация
1999
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Кърджали, община Джебел, гр. Джебел, ул. КИРИЛ И МЕТОДИЙ, №11
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки собствено производство, търговско представителство, производство, преработка и пласмент на селскостопанска и животинска продукция, търговия на едро и дребно в страната и чужбина, транспортна и таксиметрова дейност в страната и чужбина, спедиционни и складови сделки, търговия с хранителни, текстилни, промишлени стоки, готови облекла, трикотаж, обувки, хотелиерство, ресторантьорство, кафе-аперитиви, продажба на алкохолни и безалкохолни напитки, ремонт на моторни превозни средства, автосервизи, тенекеджийски и бояджийски услуги.
Физическо лице - търговец
тургай касим халил

Резюме

Фирма АНДРО-69 - ТУРГАЙ ХАЛИЛ ЕТ () с ЕИК/ПИК 108075034 е основана на 1999 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Кърджали, община Джебел, гр. Джебел, ул. КИРИЛ И МЕТОДИЙ, №11. АНДРО-69 - ТУРГАЙ ХАЛИЛ ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

 1. 5.01.2012 г. - Регистрация на фирма

  Седалище и адрес на управление
  област Кърджали, община Джебел, гр. Джебел, ул. КИРИЛ И МЕТОДИЙ, №11
  Физическо лице - търговец
  тургай касим халил
  Основана
  1999
  Име на фирма
  АНДРО-69 - ТУРГАЙ ХАЛИЛ
  Предмет на дейност
  Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки собствено производство, търговско представителство, производство, преработка и пласмент на селскостопанска и животинска продукция, търговия на едро и дребно в страната и чужбина, транспортна и таксиметрова дейност в страната и чужбина, спедиционни и складови сделки, търговия с хранителни, текстилни, промишлени стоки, готови облекла, трикотаж, обувки, хотелиерство, ресторантьорство, кафе-аперитиви, продажба на алкохолни и безалкохолни напитки, ремонт на моторни превозни средства, автосервизи, тенекеджийски и бояджийски услуги.

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.