Firms.bg
Търси

БИСЕР - ИЛИЯ ЧАУШЕВ ЕТЕИК: 108034913, null, Ардино

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
12.01.2009 г.Виж история
Фирма/Наименование
БИСЕР - ИЛИЯ ЧАУШЕВ ЕТ
Дата на регистрация
1997
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Кърджали, община Ардино, null, с. Байчево
Предмет на дейност
покупка на стоки или вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид и продажба на стоки и селскостопански продукти от собствено производство в страната и чужбина, покупка на ценни книги с цел препродажба, комисионни, спедиционни, превозни сделки, менителници, записи на заповед и чекове, складови сделки, лицензионни сделки, сделки с интелектуална собственост, превозна, хотелиерска, туристическа, ресторантьорска и други дейности и предоставяне на услуги незабранени от закона, покупка, строеж, ремонт или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба.
Физическо лице - търговец
илия ч.

Резюме

Фирма БИСЕР - ИЛИЯ ЧАУШЕВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 108034913 е основана на 1997 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Кърджали, община Ардино, null, с. Байчево. БИСЕР - ИЛИЯ ЧАУШЕВ ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 12.01.2009 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    1997
    Физическо лице - търговец
    илия ч.
    Име на фирма
    БИСЕР - ИЛИЯ ЧАУШЕВ
    Седалище и адрес на управление
    област Кърджали, община Ардино, null, с. Байчево
    Предмет на дейност
    Покупка на стоки или вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид и продажба на стоки и селскостопански продукти от собствено производство в страната и чужбина, покупка на ценни книги с цел препродажба, комисионни, спедиционни, превозни сделки, менителници, записи на заповед и чекове, складови сделки, лицензионни сделки, сделки с интелектуална собственост, превозна, хотелиерска, туристическа, ресторантьорска и други дейности и предоставяне на услуги незабранени от закона, покупка, строеж, ремонт или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба.

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: март 2024 г.