Firms.bg
Търси

А-Тодоров-Петьо Тодоров ЕТЕИК: 107537452, гр. Габрово, Габрово

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
23.01.2012 г.Виж история
Фирма/Наименование
А-Тодоров-Петьо Тодоров ЕТ
Дата на регистрация
1990
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Габрово, община Габрово, гр. Габрово, Зелена ливада, №30, вход Г, етаж 2, апартамент 4
Предмет на дейност
монтаж, ремонт и поддръжка на промишлени и битови, ел.инсталации, ел. уреди, електронни апаратури, телефонна техника и микропроцесорни системи. растениевъдство и животновъдство; засаждане, отглеждане и продажба на декоративни растения. шев и кройка, изработка на облекло плетачни услуги. програмно осигуряване на изчислителна техника. проектиране, конструиране и изработка на автоматизирани микропроцесорни системи и електро- и електронни апаратури и инсталации. търговия с готов стоков продукт по цени на дребно, покупка на разрешени стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид производство на стоки и други вещи, на разрешена селскостопанска продукция от растителен и животински произход с цел продажба. комисионна, спедиционна, складова, лизингова, външно- и вътрешнотърговска, внос, износ, реекспорт дейности. търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина. бартерни и валутни (след надлежно разрешение) сделки. строително-монтажна и ремонтна, превозна, транспортна, хотелиерска, ресторантьорска, екскурзионна, туристическа, рекламна и издателска (без книгопечат), програмна, информационна, спортна, сервизна, преводаческа, фотографска, машинописна, плетаческа, импресарска дейности. сделки с интелектуална собственост. маркетингова, мениджърска, инженерингова дейности. производство, продажба и отдаване под наем на аудио- и видеозаписи. покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем. други дейности, незабранени от тз за ет.
Физическо лице - търговец
петьо т.

Резюме

Фирма А-Тодоров-Петьо Тодоров ЕТ () с ЕИК/ПИК 107537452 е основана на 1990 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Габрово, община Габрово, гр. Габрово, Зелена ливада, №30, вход Г, етаж 2, апартамент 4. А-Тодоров-Петьо Тодоров ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 23.01.2012 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    А-Тодоров-Петьо Тодоров
    Седалище и адрес на управление
    област Габрово, община Габрово, гр. Габрово, Зелена ливада, №30, вход Г, етаж 2, апартамент 4
    Физическо лице - търговец
    петьо т.
    Предмет на дейност
    Монтаж, ремонт и поддръжка на промишлени и битови, ел.инсталации, ел. уреди, електронни апаратури, телефонна техника и микропроцесорни системи. Растениевъдство и животновъдство; засаждане, отглеждане и продажба на декоративни растения. Шев и кройка, изработка на облекло плетачни услуги. Програмно осигуряване на изчислителна техника. Проектиране, конструиране и изработка на автоматизирани микропроцесорни системи и електро- и електронни апаратури и инсталации. Търговия с готов стоков продукт по цени на дребно, покупка на разрешени стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид производство на стоки и други вещи, на разрешена селскостопанска продукция от растителен и животински произход с цел продажба. Комисионна, спедиционна, складова, лизингова, външно- и вътрешнотърговска, внос, износ, реекспорт дейности. Търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина. Бартерни и валутни (след надлежно разрешение) сделки. Строително-монтажна и ремонтна, превозна, транспортна, хотелиерска, ресторантьорска, екскурзионна, туристическа, рекламна и издателска (без книгопечат), програмна, информационна, спортна, сервизна, преводаческа, фотографска, машинописна, плетаческа, импресарска дейности. Сделки с интелектуална собственост. Маркетингова, мениджърска, инженерингова дейности. Производство, продажба и отдаване под наем на аудио- и видеозаписи. Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем. Други дейности, незабранени от ТЗ за ЕТ.
    Основана
    1990
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област Габрово, община Габрово, гр. Габрово, Зелена ливада, №30, вход Г, етаж 2, апартамент 4

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.