Firms.bg
Търси

СВЕТОСЛАВ ИЛЧОВСКИ ЕТЕИК: 106520368, гр. Кнежа, Кнежа

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
12.08.2008 г.Виж история
Фирма/Наименование
СВЕТОСЛАВ ИЛЧОВСКИ ЕТ
Дата на регистрация
2002
Регистрация по ЗДДС

BG106520368 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Плевен, община Кнежа, гр. Кнежа, СОЛУН, №11
Предмет на дейност
земеползване и земеделска дейност за производство и преработка на всички видове продукти от растителен и животински вид, вътрешно и външнотърговска дейност, реекспорт и посреднически операции, представителство, комисионерство и агентство на български и чуждестранни фирми в страната и чужбина, производство, покупка, заготовка и пласмент на елитни и супер елитни семена и посадъчен материал от всички видове земеделски култури и др. култивирани растителни видове, вьтрешен и международен транспорт на хора и товари, ремонт на селско-стопански машини и автомобили, разкриване на тьрговска мрежа от собствени или наети магазини и складове, разкриване на посреднически бюра за покупко-продажба на земеделски земи, гротехнически услуги и строителство на иригационни системи и сьорьжения, разкриване на предприятия и цехове за промишлено производство, силози и терминали за сьхранение на различни продукти, покупко-продажба, строеж и обзавеждане на недвижими имоти, разкриване и експлоатация на обекти за обществено хранене, почивни станции, питейни и увеселителни заведения, както и всички други дейности за които няма изрична забрана от закона.
Физическо лице - търговец
светослав и.

Резюме

Фирма СВЕТОСЛАВ ИЛЧОВСКИ ЕТ () с ЕИК/ПИК 106520368 е основана на 2002 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Плевен, община Кнежа, гр. Кнежа, СОЛУН, №11. СВЕТОСЛАВ ИЛЧОВСКИ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG106520368 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

  1. 2.08.2001 г. - Регистрация на фирма

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG106520368
  2. 3.08.2001 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG106520368
  3. 12.08.2008 г.

    Основана
    2002
    Предмет на дейност
    ЗEMEПOЛЗBAHE И ЗEMEДEЛCKA ДEЙHOCT ЗA ПPOИЗBOДCTBO И ПPEPAБOTKA HA BCИЧKИ BИДOBE ПPOДУKTИ OT PACTИTEЛEH И ЖИBOTИHCKИ BИД, ВЪTPEШHO И BЪHШHOTЪPГOBCKA ДEЙHOCT, PEEKCПOPT И ПOCPEДHИЧECKИ OПEPAЦИИ, ПPEДCTABИTEЛCTBO, KOMИCИOHEPCTBO И AГEHTCTBO HA БЪЛГAPCKИ И ЧУЖДECTPAHHИ ФИPMИ B CTPAHATA И ЧУЖБИHA, ПPOИЗBOДCTBO, ПOKУПKA, ЗAГOTOBKA И ПЛACMEHT HA EЛИTHИ И CУПEP EЛИTHИ CEMEHA И ПOCAДЪЧEH MATEPИAЛ OT BCИЧKИ BИДOBE ЗEMEДEЛCKИ KУЛTУPИ И ДP. KУЛTИBИPAHИ PACTИTEЛHИ BИДOBE, BЬTPEШEH И MEЖДУHAPOДEH TPAHCПOPT HA XOPA И TOBAPИ, PEMOHT HA CEЛCKO-CTOПAHCKИ MAШИHИ И ABTOMOБИЛИ, PAЗKPИBAHE HA TЬPГOBCKA MPEЖA OT COБCTBEHИ ИЛИ HAETИ MAГAЗИHИ И CKЛAДOBE, PAЗKPИBAHE HA ПOCPEДHИЧECKИ БЮPA ЗA ПOKУПKO-ПPOДAЖБA HA ЗEMEДEЛCKИ ЗEMИ, ГPOTEXHИЧECKИ УCЛУГИ И CTPOИTEЛCTBO HA ИPИГAЦИOHHИ CИCTEMИ И CЬOPЬЖEHИЯ, PAЗKPИBAHE HA ПPEДПPИЯTИЯ И ЦEXOBE ЗA ПPOMИШЛEHO ПPOИЗBOДCTBO, СИЛОЗИ И TEPMИHAЛИ ЗA CЬXPAHEHИE HA PAЗЛИЧHИ ПPOДУKTИ, ПOKУПKO-ПPOДAЖБA, CTPOEЖ И OБЗABEЖДAHE HA HEДBИЖИMИ ИMOTИ, PAЗKPИBAHE И EKCПЛOATAЦИЯ HA OБEKTИ ЗA OБЩECTBEHO XPAHEHE, ПOЧИBHИ CTAHЦИИ, ПИTEЙHИ И УBECEЛИTEЛHИ ЗABEДEHИЯ, KAKTO И BCИЧKИ ДPУГИ ДEЙHOCTИ ЗA KOИTO HЯMA ИЗPИЧHA ЗAБPAHA OT ЗAKOHA.
    Име на фирма
    СВЕТОСЛАВ ИЛЧОВСКИ
    Седалище и адрес на управление
    област Плевен, община Кнежа, гр. Кнежа, СОЛУН, №11
    Физическо лице - търговец
    светослав и.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
115833981АЛТИМИР - БС ЕООД

гр. Карлово, Карлово

светослав и.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: март 2024 г.