Firms.bg
Търси

АНДРЕЕВ - ЦВЕТАН АНДРЕЕВ ЕТЕИК: 106069762, гр. Кнежа, Кнежа

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
13.08.2010 г.Виж история
Фирма/Наименование
АНДРЕЕВ - ЦВЕТАН АНДРЕЕВ ЕТ
Дата на регистрация
2002
Регистрация по ЗДДС

BG106069762 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Плевен, община Кнежа, гр. Кнежа, ул. ДИМИТЪР БУТАНСКИ, №74
Предмет на дейност
покупка на стоки /включително селскостопански/ и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен и обработен вид, производство и търговия в страната и чужбина след съответно разрешение с алкохолни напитки и тютюневи изделия, резервни части за леки и товарни автомобили и внос на автомобили, подготовка и реализация на отпадъчни продукти и вторични суровини, износ и внос на стоки и машини, реекспорт, бартерни сделки, посредничество и агентство на местни и чуждестранни фирми и лица в страната и в чужбина, автосервизна и крайпътна помощ, спедиция и търговско-представителна дейност, счетоводни услуги, таксиметрови услуги, превоз на стоки и товари със собствен или нает превоз, отдаване под наем на вещи и автомобили, хотелиерство и ресторантьорство, разкриване и поддържка на фирмени магазини, заведения за обществено хранене, ресторанти, кафе-сладкарници и павилиони вкл. производство на селскостопанска продукция от растителен и животински произход, изкупуване и преработка на билки и гъби, складова и лизингова дейност, строителство и всякакъв вид строително - монтажна дейност, дървообработване, мебелно производство и дърворезба, охрана на лица и обекти след съответно разрешение, туристическа и рекламна дейност в страната и чужбина, разпространение и продажба на аудио и видео касети, валутни сделки след сьответно разрешение, както и всички други позволени от закона дейности.
Физическо лице - търговец
цветан а.

Резюме

Фирма АНДРЕЕВ - ЦВЕТАН АНДРЕЕВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 106069762 е основана на 2002 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Плевен, община Кнежа, гр. Кнежа, ул. ДИМИТЪР БУТАНСКИ, №74. АНДРЕЕВ - ЦВЕТАН АНДРЕЕВ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG106069762 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

  1. 17.01.2007 г. - Регистрация на фирма

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG106069762
  2. 18.01.2007 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG106069762
  3. 13.08.2010 г.

    Име на фирма
    АНДРЕЕВ - ЦВЕТАН АНДРЕЕВ
    Основана
    2002
    Седалище и адрес на управление
    област Плевен, община Кнежа, гр. Кнежа, ул. ДИМИТЪР БУТАНСКИ, №74
    Предмет на дейност
    ПOKУПKA HA CTOKИ /BKЛЮЧИTEЛHO CEЛCKOCTOПAHCKИ/ И ДPУГИ BEЩИ C ЦEЛ ПPOДAЖБA B ПЪPBOHAЧAЛEH, ПPEPAБOTEH И OБPAБOTEH BИД, ПPOИЗBOДCTBO И TЪPГOBИЯ B CTPAHATA И ЧУЖБИHA CЛEД CЪOTBETHO PAЗPEШEHИE C AЛKOXOЛHИ HAПИTKИ И TЮTЮHEBИ ИЗДEЛИЯ, PEЗEPBHИ ЧACTИ ЗA ЛEKИ И TOBAPHИ ABTOMOБИЛИ И BHOC HA ABTOMOБИЛИ, ПOДГOTOBKA И PEAЛИЗAЦИЯ HA OTПAДЪЧHИ ПPOДУKTИ И BTOPИЧHИ CУPOBИHИ, ИЗHOC И BHOC HA CTOKИ И MAШИHИ, PEEKCПOPT, БAPTEPHИ CДEЛKИ, ПOCPEДHИЧECTBO И AГEHTCTBO HA MECTHИ И ЧУЖДECTPAHHИ ФИPMИ И ЛИЦA B CTPAHATA И B ЧУЖБИHA, ABTOCEPBИЗHA И KPAЙПЪTHA ПOMOЩ, CПEДИЦИЯ И TЪPГOBCKO-ПPEДCTABИTEЛHA ДEЙHOCT, CЧETOBOДHИ УCЛУГИ, TAKCИMETPOBИ УCЛУГИ, ПPEBOЗ HA CTOKИ И TOBAPИ CЪC COБCTBEH ИЛИ HAET ПPEBOЗ, OTДABAHE ПOД HAEM HA BEЩИ И ABTOMOБИЛИ, XOTEЛИEPCTBO И PECTOPAHTЬOPCTBO, PAЗKPИBAHE И ПOДДЪPЖKA HA ФИPMEHИ MAГAЗИHИ, ЗABEДEHИЯ ЗA OБЩECTBEHO XPAHEHE, PECTOPAHTИ, KAФE-CЛAДKAPHИЦИ И ПABИЛИOHИ BKЛ. ПPOИЗBOДCTBO HA CEЛCKOCTOПAHCKA ПPOДУKЦИЯ OT PACTИTEЛEH И ЖИBOTИHCKИ ПPOИЗXOД, ИЗKУПУBAHE И ПPEPAБOTKA HA БИЛKИ И ГЪБИ, CKЛAДOBA И ЛИЗИHГOBA ДEЙHOCT, CTPOИTEЛCTBO И BCЯKAKЪB BИД CTPOИTEЛHO - MOHTAЖHA ДEЙHOCT, ДЪPBOOБPAБOTBAHE, MEБEЛHO ПPOИЗBOДCTBO И ДЪPBOPEЗБA, OXPAHA HA ЛИЦA И OБEKTИ CЛEД CЪOTBETHO PAЗPEШEHИE, TУPИCTИЧECKA И PEKЛAMHA ДEЙHOCT B CTPAHATA И ЧУЖБИHA, PAЗПPOCTPAHEHИE И ПPOДAЖБA HA AУДИO И BИДEO KACETИ, BAЛУTHИ CДEЛKИ CЛEД CЬOTBЕTHO PAЗPEШEHИE, KAKTO И BCИЧKИ ДPУГИ ПOЗBOЛEHИ OT ЗAKOHA ДEЙHOCTИ.
    Физическо лице - търговец
    цветан а.

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: март 2024 г.