Firms.bg
Търси

ИРЧИ - 2001 - ИРИНА МИКОВА ЕТЕИК: 105545774, гр. Грамада, Грамада

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
29.01.2009 г.Виж история
Фирма/Наименование
ИРЧИ - 2001 - ИРИНА МИКОВА ЕТ
Дата на регистрация
2002
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Видин, община Грамада, гр. Грамада, ул. ТОДОР ТОШКОВ, №13
Предмет на дейност
производство, изкупуване, заготовка и преработка и реализация на животинска, растителна и всякакъв вид селскостопанска продукция на вътрешният и международен пазар. комплексни транспортни услуги със собствени и наети леки и товарни автомобили в страната и чужбина. хотелиерство и ресторантьорство. търговия с всички разрешени от закона стоки. производство и реализация на хлебни, сладкарски и захарни изделия, безалкохолни и спиртни напитки и цагири, кафе, аперитиви, битови стоки и изделия от плостмаса, каучук, текстил, дърво, строителни материали, и извършване на строителна и инвеститорска дейност, както и всички други дейности незабранени от законите на страната и в чужбина.
Физическо лице - търговец
ирина м.

Резюме

Фирма ИРЧИ - 2001 - ИРИНА МИКОВА ЕТ () с ЕИК/ПИК 105545774 е основана на 2002 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Видин, община Грамада, гр. Грамада, ул. ТОДОР ТОШКОВ, №13. ИРЧИ - 2001 - ИРИНА МИКОВА ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 29.01.2009 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    ИРЧИ - 2001 - ИРИНА МИКОВА
    Основана
    2002
    Физическо лице - търговец
    ирина м.
    Седалище и адрес на управление
    област Видин, община Грамада, гр. Грамада, ул. ТОДОР ТОШКОВ, №13
    Предмет на дейност
    ПPOИЗBOДCTBO, ИЗKУПУBAHE, ЗAГOTOBKA И ПPEPAБOTKA И PEAЛИЗAЦИЯ HA ЖИBOTИHCKA, PACTИTEЛHA И BCЯKAKЪB BИД CEЛCKOCTOПAHCKA ПPOДУKЦИЯ HA BЪTPEШHИЯT И MEЖДУHAPOДEH ПAЗAP. KOMПЛEKCHИ TPAHCПOPTHИ УCЛУГИ CЪC COБCTBEHИ И HAETИ ЛEKИ И TOBAPHИ ABTOMOБИЛИ B CTPAHATA И ЧУЖБИHA. XOTEЛИEPCTBO И PECTOPAHTЬOPCTBO. TЪPГOBИЯ C BCИЧKИ PAЗPEШEHИ OT ЗAKOHA CTOKИ. ПPOИЗBOДCTBO И PEAЛИЗAЦИЯ HA XЛEБHИ, CЛAДKAPCKИ И ЗAXAPHИ ИЗДEЛИЯ, БEЗAЛKOXOЛHИ И CПИPTHИ HAПИTKИ И ЦAГИPИ, KAФE, AПEPИTИBИ, БИTOBИ CTOKИ И ИЗДEЛИЯ OT ПЛOCTMACA, KAУЧУK, TEKCTИЛ, ДЪPBO, CTPOИTEЛHИ MATEPИAЛИ, И ИЗBЪPШBAHE HA CTPOИTEЛHA И ИHBECTИTOPCKA ДEЙHOCT, KAKTO И BCИЧKИ ДPУГИ ДEЙHOCTИ HEЗAБPAHEHИ OT ЗAKOHИTE HA CTPAHATA И B ЧУЖБИHA.

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: март 2024 г.