Firms.bg
Търси

ТИХОНИ - ЗОРКА ИВАНОВА ЕТЕИК: 105511252, гр. Белоградчик, Белоградчик

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
14.04.2010 г.Виж история
Фирма/Наименование
ТИХОНИ - ЗОРКА ИВАНОВА ЕТ
Дата на регистрация
1994
Регистрация по ЗДДС

BG105511252 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Видин, община Белоградчик, гр. Белоградчик, ул. КНЯЗ БОРИС I 3 А
Предмет на дейност
производство, съхранение, изкупуване, преработка и продажба на растителна и животинска продукция и производните от тях, производство на предмети от бита от каучук, пластмаси, дърво и търговия с всякакъв вид стоки с изключение на забранените от закона, оказионна, антикварна, комисионна, лизинг, сключване на бартерни сделки, откриване на фирмени магазини, хотелиерство, ресторантьорство, забавни и електронни игри, отдих и туризъм, извършване на всестранни услуги на населението, комунално битови, бръснаро фризьорски, шивачески, плетачески, транспортно експедиторски, автосервизни, таксиметрови, електромонтажни, строително монтажни, посреднически, предприемачески, инвестиционни, организиране на базари, търгове и панаири, коопериране и съвместна дейност с чуждестранни фирми и физически лица, като търговската дейност ще се осъщствява както в страната така и в чужбина. извършване на всички видове дейности, които не са забранени от закона.
Физическо лице - търговец
зорка т.

Резюме

Фирма ТИХОНИ - ЗОРКА ИВАНОВА ЕТ () с ЕИК/ПИК 105511252 е основана на 1994 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Видин, община Белоградчик, гр. Белоградчик, ул. КНЯЗ БОРИС I 3 А. ТИХОНИ - ЗОРКА ИВАНОВА ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG105511252 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

  1. 1.09.2008 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    ТИХОНИ - ЗОРКА ИВАНОВА
    Основана
    1994
    Предмет на дейност
    ПРОИЗВОДСТВО, СЪХРАНЕНИЕ, ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА И ПРОДАЖБА НА РАСТИТЕЛНА И ЖИВОТИНСКА ПРОДУКЦИЯ И ПРОИЗВОДНИТЕ ОТ ТЯХ, ПРОИЗВОДСТВО НА ПРЕДМЕТИ ОТ БИТА ОТ КАУЧУК, ПЛАСТМАСИ, ДЪРВО И ТЪРГОВИЯ С ВСЯКАКЪВ ВИД СТОКИ С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ЗАБРАНЕНИТЕ ОТ ЗАКОНА, ОКАЗИОННА, АНТИКВАРНА, КОМИСИОННА, ЛИЗИНГ, СКЛЮЧВАНЕ НА БАРТЕРНИ СДЕЛКИ, ОТКРИВАНЕ НА ФИРМЕНИ МАГАЗИНИ, ХОТЕЛИЕРСТВО, РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ЗАБАВНИ И ЕЛЕКТРОННИ ИГРИ, ОТДИХ И ТУРИЗЪМ, ИЗВЪРШВАНЕ НА ВСЕСТРАННИ УСЛУГИ НА НАСЕЛЕНИЕТО, КОМУНАЛНО БИТОВИ, БРЪСНАРО ФРИЗЬОРСКИ, ШИВАЧЕСКИ, ПЛЕТАЧЕСКИ, ТРАНСПОРТНО ЕКСПЕДИТОРСКИ, АВТОСЕРВИЗНИ, ТАКСИМЕТРОВИ, ЕЛЕКТРОМОНТАЖНИ, СТРОИТЕЛНО МОНТАЖНИ, ПОСРЕДНИЧЕСКИ, ПРЕДПРИЕМАЧЕСКИ, ИНВЕСТИЦИОННИ, ОРГАНИЗИРАНЕ НА БАЗАРИ, ТЪРГОВЕ И ПАНАИРИ, КООПЕРИРАНЕ И СЪВМЕСТНА ДЕЙНОСТ С ЧУЖДЕСТРАННИ ФИРМИ И ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА, КАТО ТЪРГОВСКАТА ДЕЙНОСТ ЩЕ СЕ ОСЪЩСТВЯВА КАКТО В СТРАНАТА ТАКА И В ЧУЖБИНА. ИЗВЪРШВАНЕ НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ДЕЙНОСТИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
    Седалище и адрес на управление
    област Видин, община Белоградчик, гр. Белоградчик, ул. КНЯЗ БОРИС I 3 А
    Физическо лице - търговец
    зорка т.
  2. 13.04.2010 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG105511252
  3. 14.04.2010 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG105511252

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
203347339ТИХОНИ 90 ЕООД

гр. Белоградчик, Белоградчик

зорка т.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: март 2024 г.