Търси

ФАЛ - БОРИС ЦВЕТКОВ ЕТЕИК: 105042591, гр. Белоградчик, Белоградчик

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
6.03.2009 г.Виж история
Фирма/Наименование
ФАЛ - БОРИС ЦВЕТКОВ ЕТ
Дата на регистрация
1991
Регистрация по ЗДДС

BG105042591 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Видин, община Белоградчик, гр. Белоградчик, ул.3-ТИ МАРТ, №46Б
Предмет на дейност
вътрешна и външна търговия с хранителни и нехранителни стоки, внос, износ, импорт, експорт, реекспорт, бартерни сделки, комисионни, консигнационни и др.специфични сделки /включително в свободните безмитни зони/, посредничество и представителство на наши и чужди фирми и физически лица у нас и в чужбина, шивашки и кроячни услуги, производство на облекла конфекция и тип "бутик", плетачески услуги, хотелиерство и ресторантьорство със собствена и наета база, обществено хранене, туризъм - вътрешен и международен, оказионна търговия, консултантски услуги, производство, изкупуване, преработка и реализация на селскостопанска и животинска продукция, всякакъв вид дърводелска, транспортна, автосервизна, тенекеджийска дейност, производство и реализация на безалкахолни напитки; реализация на строителни, електротехнически услуги, ремонт на битова техника, производство, изкупуване и продажба на цветя, семена, цветни разсади, храсти, стари занаяти, селскостопонска техника. тази дейност фирмата ще извършва в страната и чужбина.
Физическо лице - търговец
борис петров цветков

Резюме

Фирма ФАЛ - БОРИС ЦВЕТКОВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 105042591 е основана на 1991 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Видин, община Белоградчик, гр. Белоградчик, ул.3-ТИ МАРТ, №46Б. ФАЛ - БОРИС ЦВЕТКОВ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG105042591 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

 1. 21.01.2003 г. - Регистрация на фирма

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG105042591
 2. 22.01.2003 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG105042591
 3. 6.03.2009 г.

  Седалище и адрес на управление
  област Видин, община Белоградчик, гр. Белоградчик, ул.3-ТИ МАРТ, №46Б
  Физическо лице - търговец
  борис петров цветков
  Основана
  1991
  Име на фирма
  ФАЛ - БОРИС ЦВЕТКОВ
  Предмет на дейност
  ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ С ХРАНИТЕЛНИ И НЕХРАНИТЕЛНИ СТОКИ, ВНОС, ИЗНОС, ИМПОРТ, ЕКСПОРТ, РЕЕКСПОРТ, БАРТЕРНИ СДЕЛКИ, КОМИСИОННИ, КОНСИГНАЦИОННИ И ДР.СПЕЦИФИЧНИ СДЕЛКИ /ВКЛЮЧИТЕЛНО В СВОБОДНИТЕ БЕЗМИТНИ ЗОНИ/, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА НАШИ И ЧУЖДИ ФИРМИ И ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА У НАС И В ЧУЖБИНА, ШИВАШКИ И КРОЯЧНИ УСЛУГИ, ПРОИЗВОДСТВО НА ОБЛЕКЛА КОНФЕКЦИЯ И ТИП "БУТИК", ПЛЕТАЧЕСКИ УСЛУГИ, ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО СЪС СОБСТВЕНА И НАЕТА БАЗА, ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ, ТУРИЗЪМ - ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН, ОКАЗИОННА ТЪРГОВИЯ, КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ, ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА И РЕАЛИЗАЦИЯ НА СЕЛСКОСТОПАНСКА И ЖИВОТИНСКА ПРОДУКЦИЯ, ВСЯКАКЪВ ВИД ДЪРВОДЕЛСКА, ТРАНСПОРТНА, АВТОСЕРВИЗНА, ТЕНЕКЕДЖИЙСКА ДЕЙНОСТ, ПРОИЗВОДСТВО И РЕАЛИЗАЦИЯ НА БЕЗАЛКАХОЛНИ НАПИТКИ; РЕАЛИЗАЦИЯ НА СТРОИТЕЛНИ, ЕЛЕКТРОТЕХНИЧЕСКИ УСЛУГИ, РЕМОНТ НА БИТОВА ТЕХНИКА, ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ И ПРОДАЖБА НА ЦВЕТЯ, СЕМЕНА, ЦВЕТНИ РАЗСАДИ, ХРАСТИ, СТАРИ ЗАНАЯТИ, СЕЛСКОСТОПОНСКА ТЕХНИКА. ТАЗИ ДЕЙНОСТ ФИРМАТА ЩЕ ИЗВЪРШВА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА.

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.