Firms.bg
Търси

ДЖИ. СИ. ЕН. ЕООДЕИК: 104066479, гр. Лясковец, Лясковец

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
1.10.2015 г.Виж история
Фирма/Наименование
ДЖИ. СИ. ЕН. ЕООД
Изписване на чужд език
DGI SI EN
Дата на регистрация
1997
Регистрация по ЗДДС

BG104066479 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Велико Търново, община Лясковец, гр. Лясковец, ул. ТРЕТИ МАРТ, №6
Предмет на дейност
пречистване на води, рибарство и аквакултури, изграждане на алтернативни енергийни източници, търговия с разнообразни стоки, продажба, монтаж и сервиз на хладилна и климатична техника, ремонт, тенекиджийство, бояджийство на автомобили и превозни средства, търговия с авточасти и моторни превозни средства, земеделие, животновъдство производство и преработка на животинска и земеделска продукция, търговия на едро и дребно с животинска и земеделска продукция, търговия с пакетирани и насипни хранителни и нехранителни стоки, търговия с тютюн и тютюневи изделия - само след издаване на определеният от закона лиценз и разрешително. търговия на едро и дребно в специализирани и неспециализирани магазини. търговия със строителни материали, бои, лакове и железария. строителство и строително монтажни и довършителни дейности, обновяване на сгради. производство, обработка и продажба на алуминиева, дървена и пвц дограма, проектантска и консултантска дейност, сделки с движими и недвижими имоти производство на стоки и вещи с цел продажба, импорт, експорт и реекспорт, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, сделки с интелектуална собственост,търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, издателска, рекламна и импресарска, външно-търговска дейност, хотелиерство и ресторантьорство, козметични и фризьорски услуги, вътрешен и международен туризъм, таксиметров превоз и управление на таксиметров превоз. транспорт на товари и пътници в страната и чужбина. почистване на реки, язовири, водни обекти и басейни, строителство пречистване на отпадъчни и питейни води, подръжка и почистване на еко обекти и съоръжения, и други дейности и услуги незабранени от закона.
Управители/Съдружници
  • николай а.
Едноличен собственик на капитала
николай а.
Капитал размер
5100 лв. (внесен капитал: 5100 лв.)

Резюме

Фирма ДЖИ. СИ. ЕН. ЕООД (DGI SI EN) с ЕИК/ПИК 104066479 е основана на 1997 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Велико Търново, община Лясковец, гр. Лясковец, ул. ТРЕТИ МАРТ, №6, а началният внесен капитал е в размер на 5100 лева. ДЖИ. СИ. ЕН. ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG104066479 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

  1. 14.01.2003 г. - Регистрация на фирма

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG104066479
  2. 15.01.2003 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG104066479
  3. 27.12.2010 г.

    Изписване на чужд език
    DGI SI EN
    Седалище и адрес на управление
    област Велико Търново, община Велико Търново, гр. Велико Търново, ул. ВАСИЛ ЛЕВСКИ, №6
    Внесен капитал
    5100
    Основана
    1997
    Предмет на дейност
    ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ; МЕНИТЕЛНИЦИ, ЗАПИСИ НА ЗАПОВЕД И ЧЕКОВЕ; СКЛАДОВИ И ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ, СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ; СТОКОВ КОНТРОЛ; ХОТЕЛИЕРСКИ, ТРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ ИЛИ ДРУГИ УСЛУГИ, ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ЛИЗИНГ, ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
    Управители
    николай а.
    Едноличен собственик на капитала
    Име на фирма
    ДЖИ. СИ. ЕН.
    Капитал
    5100
  4. 1.10.2015 г.

    Адрес за кореспонденция с НАП
    област Велико Търново, община Лясковец, гр. Лясковец, УЛ.ТРЕТИ МАРТ, №6
    Предмет на дейност
    Пречистване на Води, Рибарство и аквакултури, Изграждане на алтернативни енергийни източници, Търговия с разнообразни стоки, Продажба, монтаж и сервиз на хладилна и климатична техника, Ремонт, тенекиджийство, бояджийство на автомобили и превозни средства, търговия с авточасти и моторни превозни средства, Земеделие, Животновъдство Производство и Преработка на Животинска и Земеделска Продукция, Търговия на едро и дребно с Животинска и Земеделска Продукция, Търговия с пакетирани и насипни хранителни и нехранителни стоки, Търговия с тютюн и тютюневи изделия - само след издаване на определеният от закона лиценз и разрешително. Търговия на едро и дребно в специализирани и неспециализирани магазини. Търговия със строителни материали, бои, лакове и железария. Строителство и строително монтажни и довършителни дейности, обновяване на сгради. Производство, обработка и продажба на алуминиева, дървена и ПВЦ дограма, проектантска и консултантска дейност, сделки с движими и недвижими имоти производство на стоки и вещи с цел продажба, импорт, експорт и реекспорт, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, сделки с интелектуална собственост,търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, издателска, рекламна и импресарска, външно-търговска дейност, хотелиерство и ресторантьорство, козметични и фризьорски услуги, вътрешен и международен туризъм, таксиметров превоз и управление на таксиметров превоз. Транспорт на товари и пътници в страната и чужбина. Почистване на реки, язовири, водни обекти и басейни, Строителство Пречистване на отпадъчни и питейни води, подръжка и почистване на еко обекти и съоръжения, и други дейности и услуги незабранени от закона.
    Седалище и адрес на управление
    област Велико Търново, община Лясковец, гр. Лясковец, ул. ТРЕТИ МАРТ, №6

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
104094037ГРЕКО-94 ЕООД

гр. Лясковец, Лясковец

николай а.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
104113320БАРОН - Н ЕООД

гр. Лясковец, Лясковец

николай а.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
104599534РАДЕЛИ ЕООД

гр. Лясковец, Лясковец

николай а.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
104599616СИ. ЕН ООД

гр. Велико Търново, Велико Търново

николай а.

Съдружници

Виж още
104605154СЕНАТОР - Г ООД

гр. Горна Оряховица, Горна Оряховица

николай а.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: март 2024 г.