Firms.bg
Търси

ЛЪКИ-ТУРС - СТАНИМИР РОМАНОВ ЕТЕИК: 102225452, гр. Несебър, Несебър

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
27.01.2009 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЛЪКИ-ТУРС - СТАНИМИР РОМАНОВ ЕТ
Дата на регистрация
1994
Регистрация по ЗДДС

BG102225452 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Бургас, община Несебър, гр. Несебър, ул. ХАН КРУМ, №45
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид, производство и реализация на селскостопански продукти, производство и търговия с безалкохолни напитки и минерална вода, комисионна, складова, спедиционна, лизингова дейност, търговско представителство / без процесуално участие / /- на наши и чужди фирми, посредничество, превозна дейност на пътници и товари в страната и в чужбина, хотелиерство / извън дома /, ресторантьорство, заведения за отдих и развлечения, рекламна, информационна дейност, туристическа дейност в страната и в чужбина, вътрешна и външнотърговска дейност, видео и звукозаписи, сделки с интелектуална собственост, продажба на книги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и извършване на всяка друга дейност незабранена от закона, туроператорска и турагентска дейност, легализация и заверка на документи и други книжа / след съответното лицензиране /.
Физическо лице - търговец
станимир иванов романов

Резюме

Фирма ЛЪКИ-ТУРС - СТАНИМИР РОМАНОВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 102225452 е основана на 1994 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Бургас, община Несебър, гр. Несебър, ул. ХАН КРУМ, №45. ЛЪКИ-ТУРС - СТАНИМИР РОМАНОВ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG102225452 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

 1. 29.09.2003 г.

  Регистрация на фирмата
  ЛЪКИ-ТУРС - СТАНИМИР РОМАНОВ
 2. 30.09.2003 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG102225452
 3. 27.01.2009 г.

  Основана
  1994
  Предмет на дейност
  ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ОБРАБОТЕН ИЛИ ПРЕРАБОТЕН ВИД, ПРОИЗВОДСТВО И РЕАЛИЗАЦИЯ НА СЕЛСКОСТОПАНСКИ ПРОДУКТИ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ И МИНЕРАЛНА ВОДА, КОМИСИОННА, СКЛАДОВА, СПЕДИЦИОННА, ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО / БЕЗ ПРОЦЕСУАЛНО УЧАСТИЕ / /- НА НАШИ И ЧУЖДИ ФИРМИ, ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПРЕВОЗНА ДЕЙНОСТ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА, ХОТЕЛИЕРСТВО / ИЗВЪН ДОМА /, РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ОТДИХ И РАЗВЛЕЧЕНИЯ, РЕКЛАМНА, ИНФОРМАЦИОННА ДЕЙНОСТ, ТУРИСТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ВИДЕО И ЗВУКОЗАПИСИ, СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, ПРОДАЖБА НА КНИГИ, ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, КАКТО И ИЗВЪРШВАНЕ НА ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА, ТУРОПЕРАТОРСКА И ТУРАГЕНТСКА ДЕЙНОСТ, ЛЕГАЛИЗАЦИЯ И ЗАВЕРКА НА ДОКУМЕНТИ И ДРУГИ КНИЖА / СЛЕД СЪОТВЕТНОТО ЛИЦЕНЗИРАНЕ /.
  Фирма
  ЛЪКИ-ТУРС - СТАНИМИР РОМАНОВ
  Седалище и адрес на управление
  област Бургас, община Несебър, гр. Несебър, ул. ХАН КРУМ, №45
  Физическо лице - търговец
  станимир иванов романов

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
102892702ЛЪКИ ТУРС ООД

гр. Бургас, Бургас

станимир иванов романов

Съдружници

Виж още
102906582ЛЪКИ ТУРС ТРАВЪЛ ЕЙДЖЪНСИ ЕООД

гр. Несебър, Несебър

Виж още
200103269ЛЪКИ ТУРС 2 ЕООД

гр. Бургас, Бургас

станимир иванов романов

Едноличен собственик на капитала

Виж още
202450724СЪН ИВЕНТС ООД

гр. Бургас, Бургас

Виж още
  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: октомври 2023 г.