Търси

КЕДАР - ПЕТЪР ТОШКОВ ЕТЕИК: 101657797, с. Баня, Разлог

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
30.04.2008 г.Виж история
Фирма/Наименование
КЕДАР - ПЕТЪР ТОШКОВ ЕТ
Дата на регистрация
2004
Регистрация по ЗДДС

BG101657797 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Благоевград, община Разлог, с. Баня, ул. ДВАДЕСЕТ И ПЪРВА 20
Предмет на дейност
производство и търговия със селскостопански продукти; производство на електронни компоненти и електроника, металообработване, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски и други услуги; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; търговия на едро и дребно с промишлени, текстилни, хранителни стоки, дървен материал, битова техника, ел. материали, строителни материали; производство и продажба на алкохолни и безалкохолни напитки, събиране и продажба на билки, гъби, цветя и плодове, продажба на стоки собствено производдство; комисионни, спедиционни; складови и превозни сделки, сделки с интелектуална собственост, търговия с канцеларски материали, литература и ученически пособия; търговско представителство и посредничество; шивашки, фризьорски, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; търговия в страната и чужбина; вътрешен и международен транспорт; дърводобив, дървопреработване и търговски сделки с обли и фасонирани дървени материали; производство на материал и стоки от дървестни частици, паркет, дограма и други изделия и стоки с дървесни частици, разкриване на заведения, зали за електронни и компютърни игри, видеоклубове, организиране на забавни изгри.
Физическо лице - търговец
петър тодоров тошков

Резюме

Фирма КЕДАР - ПЕТЪР ТОШКОВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 101657797 е основана на 2004 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Благоевград, община Разлог, с. Баня, ул. ДВАДЕСЕТ И ПЪРВА 20. КЕДАР - ПЕТЪР ТОШКОВ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG101657797 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

 1. 28.03.2007 г. - Регистрация на фирма

  ДДС
  Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG101657797
 2. 29.03.2007 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG101657797
 3. 30.04.2008 г.

  Име на фирма
  КЕДАР - ПЕТЪР ТОШКОВ
  Основана
  2004
  Предмет на дейност
  ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ СЪС СЕЛСКОСТОПАНСКИ ПРОДУКТИ; ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕКТРОННИ КОМПОНЕНТИ И ЕЛЕКТРОНИКА, МЕТАЛООБРАБОТВАНЕ, ХОТЕЛИЕРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ И ИМПРЕСАРСКИ И ДРУГИ УСЛУГИ; ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ДА ГИ ПРЕПРОДАДЕ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО С ПРОМИШЛЕНИ, ТЕКСТИЛНИ, ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ, ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ, БИТОВА ТЕХНИКА, ЕЛ. МАТЕРИАЛИ, СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ; ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА АЛКОХОЛНИ И БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ, СЪБИРАНЕ И ПРОДАЖБА НА БИЛКИ, ГЪБИ, ЦВЕТЯ И ПЛОДОВЕ, ПРОДАЖБА НА СТОКИ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДДСТВО; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ; СКЛАДОВИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ, СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, ТЪРГОВИЯ С КАНЦЕЛАРСКИ МАТЕРИАЛИ, ЛИТЕРАТУРА И УЧЕНИЧЕСКИ ПОСОБИЯ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; ШИВАШКИ, ФРИЗЬОРСКИ, ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; ТЪРГОВИЯ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ; ДЪРВОДОБИВ, ДЪРВОПРЕРАБОТВАНЕ И ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ С ОБЛИ И ФАСОНИРАНИ ДЪРВЕНИ МАТЕРИАЛИ; ПРОИЗВОДСТВО НА МАТЕРИАЛ И СТОКИ ОТ ДЪРВЕСТНИ ЧАСТИЦИ, ПАРКЕТ, ДОГРАМА И ДРУГИ ИЗДЕЛИЯ И СТОКИ С ДЪРВЕСНИ ЧАСТИЦИ, РАЗКРИВАНЕ НА ЗАВЕДЕНИЯ, ЗАЛИ ЗА ЕЛЕКТРОННИ И КОМПЮТЪРНИ ИГРИ, ВИДЕОКЛУБОВЕ, ОРГАНИЗИРАНЕ НА ЗАБАВНИ ИЗГРИ.
  Физическо лице - търговец
  петър тодоров тошков
  Седалище и адрес на управление
  област Благоевград, община Разлог, с. Баня, ул. ДВАДЕСЕТ И ПЪРВА 20

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
200105359КЕДАР 1 ООД

с. Баня, Разлог

петър тодоров тошков

Съдружници

Виж още
204358737ПЛАМ-ТМ ЕООД

с. Баня, Разлог

петър тодоров тошков

Едноличен собственик на капитала

Виж още
811135594ПИК-903, ТОШКОВ, ЧАНГУЛОВ, КАСЯНОВ И СИЕ СД

с. Баня, Разлог

петър тодоров тошков

Лица, на които е възложено управлението

Виж още
  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.