Търси

КРУМ АТАНАСОВ - ПОПАТАНАСОВ ЕТЕИК: 101146062, гр. Гоце Делчев, Гоце Делчев

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
8.03.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
КРУМ АТАНАСОВ - ПОПАТАНАСОВ ЕТ
Дата на регистрация
1993
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Благоевград, община Гоце Делчев, гр. Гоце Делчев, ул. ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ, №89
Предмет на дейност
производство и търговия със селскостопанска продукция; покупка на стоки и други вещи местно производство и от внос с цел да бъдат препродадени в първоначален, преработен или обработен вид; внос, износ и реекспорт на всички видове стоки; производство на стоки с цел продажба; транспортна дейност в страната и в чужбина; комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейности; търговско представителство и търговско посредничество; хотелиерска, рекламна, туристическа и информационна дейности; разкриване на магазини за продажба на всички видове стоки, на магазини- бутик, на кафе- аперитиви, кафе- сладкарници, заведения за обществено хранене и за забавни и развлекателни игри /без хазарт/; извършване на строително- ремонтна дейност и ремонт на битова техника; извършване на автосервизни услуги.
Физическо лице - търговец
крум любенов атанасов

Резюме

Фирма КРУМ АТАНАСОВ - ПОПАТАНАСОВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 101146062 е основана на 1993 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Благоевград, община Гоце Делчев, гр. Гоце Делчев, ул. ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ, №89. КРУМ АТАНАСОВ - ПОПАТАНАСОВ ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

 1. 8.03.2011 г. - Регистрация на фирма

  Име на фирма
  КРУМ АТАНАСОВ - ПОПАТАНАСОВ
  Адрес за кореспонденция с НАП
  област Благоевград, община Разлог, с. Елешница, ЦАР СИМЕОН, №3
  Седалище и адрес на управление
  област Благоевград, община Гоце Делчев, гр. Гоце Делчев, ул. ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ, №89
  Физическо лице - търговец
  крум любенов атанасов
  Основана
  1993
  Предмет на дейност
  Производство и търговия със селскостопанска продукция; покупка на стоки и други вещи местно производство и от внос с цел да бъдат препродадени в първоначален, преработен или обработен вид; внос, износ и реекспорт на всички видове стоки; производство на стоки с цел продажба; транспортна дейност в страната и в чужбина; комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейности; търговско представителство и търговско посредничество; хотелиерска, рекламна, туристическа и информационна дейности; разкриване на магазини за продажба на всички видове стоки, на магазини- бутик, на кафе- аперитиви, кафе- сладкарници, заведения за обществено хранене и за забавни и развлекателни игри /без хазарт/; извършване на строително- ремонтна дейност и ремонт на битова техника; извършване на автосервизни услуги.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
101066303К И К - 97 ООД

с. Елешница, Разлог

крум любенов атанасов

Съдружници

Виж още
  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.