Firms.bg
Търси

ГЕОРГИ ЧУРОЛЯНОВ - БОБИ ЕТЕИК: 101040596, с. Склаве, Сандански

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
24.09.2012 г.Виж история
Фирма/Наименование
ГЕОРГИ ЧУРОЛЯНОВ - БОБИ ЕТ
Дата на регистрация
1996
Регистрация по ЗДДС

BG101040596 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Благоевград, община Сандански, с. Склаве,
Предмет на дейност
производство, преработка и търговия със селскостопански произведения; търговия с промишлени и хранителни стоки; транспортна и таксиметрова дейност с лек и товарен транспорт; комисионна и на консигнация търговия с всякакъв вид стоки и материали; търговия с животни и животинска продукция, риба и рибни продукти, хляб и хлебни изделия; хотелиерство, ресторантьорство, кафе, бар с всички видове напитки. покупка и продажба на акцизни стоки. производство и продажба на електрическа енергия от възобновяеми електрически източници, както и всички незабранени от закона дейности.
Физическо лице - търговец
георги ч.

Резюме

Фирма ГЕОРГИ ЧУРОЛЯНОВ - БОБИ ЕТ () с ЕИК/ПИК 101040596 е основана на 1996 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Благоевград, община Сандански, с. Склаве, . ГЕОРГИ ЧУРОЛЯНОВ - БОБИ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG101040596 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

  1. 22.01.2008 г. - Регистрация на фирма

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG101040596
  2. 23.01.2008 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG101040596
  3. 9.04.2010 г.

    Основана
    1996
    Предмет на дейност
    Производство, преработка и търговия със селскостопански произведения; търговия с промишлени и хранителни стоки; транспортна и таксиметрова дейност с лек и товарен транспорт; комисионна и на консигнация търговия с всякакъв вид стоки и материали; търговия с животни и животинска продукция, риба и рибни продукти, хляб и хлебни изделия; хотелиерство, ресторантоьрство, кафе, бар с всички видове напитки.
    Физическо лице - търговец
    георги ч.
    Име на фирма
    ГЕОРГИ ЧУРОЛЯНОВ - БОБИ
    Седалище и адрес на управление
    област Благоевград, община Сандански, с. Склаве,
  4. 9.04.2010 г.

    Основана
    1996
    Предмет на дейност
    Производство, преработка и търговия със селскостопански произведения; търговия с промишлени и хранителни стоки; транспортна и таксиметрова дейност с лек и товарен транспорт; комисионна и на консигнация търговия с всякакъв вид стоки и материали; търговия с животни и животинска продукция, риба и рибни продукти, хляб и хлебни изделия; хотелиерство, ресторантоьрство, кафе, бар с всички видове напитки. Покупка и продажба на акцизни стоки.
  5. 24.09.2012 г.

    Предмет на дейност
    Производство, преработка и търговия със селскостопански произведения; търговия с промишлени и хранителни стоки; транспортна и таксиметрова дейност с лек и товарен транспорт; комисионна и на консигнация търговия с всякакъв вид стоки и материали; търговия с животни и животинска продукция, риба и рибни продукти, хляб и хлебни изделия; хотелиерство, ресторантьорство, кафе, бар с всички видове напитки. Покупка и продажба на акцизни стоки. Производство и продажба на електрическа енергия от възобновяеми електрически източници, както и всички незабранени от закона дейности.

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.