Търси

ПЕТЪР КЕРКЕЛОВ - 72 ЕТЕИК: 040678902, гр. Смолян, Смолян

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
23.01.2015 г.Виж история
Фирма/Наименование
ПЕТЪР КЕРКЕЛОВ - 72 ЕТ
Дата на регистрация
1992
Регистрация по ЗДДС

BG040678902 ( )

Седалище и адрес на управление
област Смолян, община Смолян, гр. Смолян, ул. ГРУДЮ ВОЙВОДА, №5
Предмет на дейност
производство, изкупуване, преработка и търговия със селскостопанска и животинска продукция включително и диворастяща такава, безалкохолни напитки, стоки за широко потребление. търговия на едро и дребно със стоки освен забранените, внос и търговия с автомобили, селскостопански и всякакъв друг вид машини, агрегати, възли и резервни части. износ, реекспорт, бартерни сделки. търговско представителство, посредничество и агентство, оказионна, комисионна и консигнационна търговия. транспортни, автосервизни, електро и газозаваръчни услуги с превоз на пътници и товари, къмпингови и туристически услуги за български и чуждестранни туристи, организиране на вътрешен и международен туризъм. разкриване и обслужване на хотели, фирмени магазини, ателиета, заведения за обществено хранене, нощни барове и дискотеки, видео клубове и увеселителни заведения с продажба на спиртни и безалкохолни напитки, цигари, кафета, чай, сладкарски изделия. аудио и видео записи и озвучаване на мероприятия, отдаване на такива касети, всякакви машини и вещи под наем. поддържане и експлоатация на забавно - спортни и електронни игри, външноикономическа, външнотърговска и спедиторска дейност. хлебопроизводство и търговия с топли и студени закуски, разносна търговия. извършване на всякакви други видове дейности и услуги, които не са забранени от закона. като едноличен търговец ще осъществява дейността си с реализация на продукцията в страната и чужбина със или без посредничество включително и в свободните безмитни зони.
Физическо лице - търговец
петър стойчев керкелов

Резюме

Фирма ПЕТЪР КЕРКЕЛОВ - 72 ЕТ () с ЕИК/ПИК 040678902 е основана на 1992 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Смолян, община Смолян, гр. Смолян, ул. ГРУДЮ ВОЙВОДА, №5. ПЕТЪР КЕРКЕЛОВ - 72 ЕТ е дерегистрана по ЗДДС на основание

История

 1. 18.01.2009 г. - Регистрация на фирма

  ДДС
  Регистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG040678902
 2. 19.01.2009 г.

  ДДС
  Регистрация на ДЗЛ, което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG040678902
 3. 18.03.2010 г.

  Име на фирма
  ПЕТЪР КЕРКЕЛОВ - 72
  Предмет на дейност
  ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА И ТЪРГОВИЯ СЪС СЕЛСКОСТОПАНСКА И ЖИВОТИНСКА ПРОДУКЦИЯ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ДИВОРАСТЯЩА ТАКАВА, БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ, СТОКИ ЗА ШИРОКО ПОТРЕБЛЕНИЕ. ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО СЪС СТОКИ ОСВЕН ЗАБРАНЕНИТЕ, ВНОС И ТЪРГОВИЯ С АВТОМОБИЛИ, СЕЛСКОСТОПАНСКИ И ВСЯКАКЪВ ДРУГ ВИД МАШИНИ, АГРЕГАТИ, ВЪЗЛИ И РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ. ИЗНОС, РЕЕКСПОРТ, БАРТЕРНИ СДЕЛКИ. ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНТСТВО, ОКАЗИОННА, КОМИСИОННА И КОНСИГНАЦИОННА ТЪРГОВИЯ. ТРАНСПОРТНИ, АВТОСЕРВИЗНИ, ЕЛЕКТРО И ГАЗОЗАВАРЪЧНИ УСЛУГИ С ПРЕВОЗ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ, КЪМПИНГОВИ И ТУРИСТИЧЕСКИ УСЛУГИ ЗА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ТУРИСТИ, ОРГАНИЗИРАНЕ НА ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ. РАЗКРИВАНЕ И ОБСЛУЖВАНЕ НА ХОТЕЛИ, ФИРМЕНИ МАГАЗИНИ, АТЕЛИЕТА, ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ, НОЩНИ БАРОВЕ И ДИСКОТЕКИ, ВИДЕО КЛУБОВЕ И УВЕСЕЛИТЕЛНИ ЗАВЕДЕНИЯ С ПРОДАЖБА НА СПИРТНИ И БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ, ЦИГАРИ, КАФЕТА, ЧАЙ, СЛАДКАРСКИ ИЗДЕЛИЯ. АУДИО И ВИДЕО ЗАПИСИ И ОЗВУЧАВАНЕ НА МЕРОПРИЯТИЯ, ОТДАВАНЕ НА ТАКИВА КАСЕТИ, ВСЯКАКВИ МАШИНИ И ВЕЩИ ПОД НАЕМ. ПОДДЪРЖАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ЗАБАВНО - СПОРТНИ И ЕЛЕКТРОННИ ИГРИ, ВЪНШНОИКОНОМИЧЕСКА, ВЪНШНОТЪРГОВСКА И СПЕДИТОРСКА ДЕЙНОСТ. ХЛЕБОПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С ТОПЛИ И СТУДЕНИ ЗАКУСКИ, РАЗНОСНА ТЪРГОВИЯ. ИЗВЪРШВАНЕ НА ВСЯКАКВИ ДРУГИ ВИДОВЕ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА. КАТО ЕДНОЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ ЩЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ДЕЙНОСТТА СИ С РЕАЛИЗАЦИЯ НА ПРОДУКЦИЯТА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА СЪС ИЛИ БЕЗ ПОСРЕДНИЧЕСТВО ВКЛЮЧИТЕЛНО И В СВОБОДНИТЕ БЕЗМИТНИ ЗОНИ.
  Физическо лице - търговец
  петър стойчев керкелов
  Седалище и адрес на управление
  област Смолян, община Смолян, гр. Смолян, ул. ГРУДЮ ВОЙВОДА, №5
  Основана
  1992
 4. 22.01.2015 г.

  ДДС
  Дерегистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG040678902
 5. 23.01.2015 г.

  ДДС
  Дерегистрация на ДЗЛ, което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG040678902

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.