Търси

ИВАНКА МАРКОВА - ИНТЕРКОМ ЕТЕИК: 040662976, гр. Перник, Перник

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
23.11.2010 г.Виж история
Фирма/Наименование
ИВАНКА МАРКОВА - ИНТЕРКОМ ЕТ
Дата на регистрация
1992
Регистрация по ЗДДС

BG040662976 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Перник, община Перник, гр. Перник, ул. БЛАГОЙ ГЕБРЕВ, №70
Предмет на дейност
извършване на търговска дейност- вътрешна и външна, експортна, реекспортна, импортна и разносна с всички видове хранителни и нехранителни стоки, позволени от закона, външноикономическа дейност, представителство и агентство на наши и чужди фирми и граждани в страната и чужбина, извършване на оказионна, комисионна, бартерна, посредническа, лизингова и консигнационна дейност, изкупуване, производство, преработка, консервиране и продажба на селскостопанска продукция, оборудване и експлоатция за заведения за обществено хранене, магазини със складова база към тях, зали за забавни и електронни игри, издателска и рекламна дейност, автосервиз и автомивка, извършване на леки и товарни таксиметрови превози в страната и чужбина, извършване на вътрешен и международен туризъм, производство и реализация на всякакъв вид стоки в първоначален, преработен или обработен вид, както и всякакви други промишлени стопански дейности и услуги, позволени от закон.
Физическо лице - търговец
иванка драгомирова маркова

Резюме

Фирма ИВАНКА МАРКОВА - ИНТЕРКОМ ЕТ () с ЕИК/ПИК 040662976 е основана на 1992 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Перник, община Перник, гр. Перник, ул. БЛАГОЙ ГЕБРЕВ, №70. ИВАНКА МАРКОВА - ИНТЕРКОМ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG040662976 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

 1. 22.01.2003 г. - Регистрация на фирма

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG040662976
 2. 23.01.2003 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG040662976
 3. 23.11.2010 г.

  Предмет на дейност
  ИЗВЪРШВАНЕ НА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ- ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА, ЕКСПОРТНА, РЕЕКСПОРТНА, ИМПОРТНА И РАЗНОСНА С ВСИЧКИ ВИДОВЕ ХРАНИТЕЛНИ И НЕХРАНИТЕЛНИ СТОКИ, ПОЗВОЛЕНИ ОТ ЗАКОНА, ВЪНШНОИКОНОМИЧЕСКА ДЕЙНОСТ, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И АГЕНТСТВО НА НАШИ И ЧУЖДИ ФИРМИ И ГРАЖДАНИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ИЗВЪРШВАНЕ НА ОКАЗИОННА, КОМИСИОННА, БАРТЕРНА, ПОСРЕДНИЧЕСКА, ЛИЗИНГОВА И КОНСИГНАЦИОННА ДЕЙНОСТ, ИЗКУПУВАНЕ, ПРОИЗВОДСТВО, ПРЕРАБОТКА, КОНСЕРВИРАНЕ И ПРОДАЖБА НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, ОБОРУДВАНЕ И ЕКСПЛОАТЦИЯ ЗА ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ, МАГАЗИНИ СЪС СКЛАДОВА БАЗА КЪМ ТЯХ, ЗАЛИ ЗА ЗАБАВНИ И ЕЛЕКТРОННИ ИГРИ, ИЗДАТЕЛСКА И РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, АВТОСЕРВИЗ И АВТОМИВКА, ИЗВЪРШВАНЕ НА ЛЕКИ И ТОВАРНИ ТАКСИМЕТРОВИ ПРЕВОЗИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ИЗВЪРШВАНЕ НА ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ, ПРОИЗВОДСТВО И РЕАЛИЗАЦИЯ НА ВСЯКАКЪВ ВИД СТОКИ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, КАКТО И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ПРОМИШЛЕНИ СТОПАНСКИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ, ПОЗВОЛЕНИ ОТ ЗАКОН.
  Физическо лице - търговец
  иванка драгомирова маркова
  Име на фирма
  ИВАНКА МАРКОВА - ИНТЕРКОМ
  Седалище и адрес на управление
  област Перник, община Перник, гр. Перник, ул. БЛАГОЙ ГЕБРЕВ, №70
  Основана
  1992

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
203121607КАЗАБЛАНКА ГРУП БЪЛГАРИЯ ЕООД

гр. Перник, Перник

иванка драгомирова маркова

Едноличен собственик на капитала

Виж още
  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.