Търси

АТРИБУТ - ВАЛЕРИ ВИДЕНОВ ЕТЕИК: 040156879, гр. Монтана, Монтана

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
4.01.2012 г.Виж история
Фирма/Наименование
АТРИБУТ - ВАЛЕРИ ВИДЕНОВ ЕТ
Дата на регистрация
1990
Регистрация по ЗДДС

BG040156879 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Монтана, община Монтана, гр. Монтана, ул. ИВАН ВАЗОВ, №13
Предмет на дейност
производство, изкупуване, преработка и търговия със селскостопанска продукция от растителен и животински произход; производство на безалкохолни напитки, ястия, консерви, продажбата им, експлоатация на обекти за обществено хранене; изработка на изделия от метал, пластмаса, дърво, кожа и др.; изработване и усъвършенстване на програми за машини с цифрово програмно управление; търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чужди лица в страната и чужбина; конструкторска, технологична, копирно-размножителна, куриерска, транспортна, таксиметрова, туристическа, хотелиерска, монтажна, сервизна дейност, шивашки услуги; комисионна и оказионна търговия; рекламна дейност /без кино, видео и печат/, строителна дейност; външнотърговска дейност; производство и продажба на инструментална екипировка, спортни стоки, опаковки, етикети и др.
Физическо лице - търговец
валери серафимов виденов

Резюме

Фирма АТРИБУТ - ВАЛЕРИ ВИДЕНОВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 040156879 е основана на 1990 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Монтана, община Монтана, гр. Монтана, ул. ИВАН ВАЗОВ, №13. АТРИБУТ - ВАЛЕРИ ВИДЕНОВ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG040156879 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

 1. 22.01.2007 г. - Регистрация на фирма

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG040156879
 2. 23.01.2007 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG040156879
 3. 4.01.2012 г.

  Основана
  1990
  Седалище и адрес на управление
  област Монтана, община Монтана, гр. Монтана, ул. ИВАН ВАЗОВ, №13
  Предмет на дейност
  Производство, изкупуване, преработка и търговия със селскостопанска продукция от растителен и животински произход; производство на безалкохолни напитки, ястия, консерви, продажбата им, експлоатация на обекти за обществено хранене; изработка на изделия от метал, пластмаса, дърво, кожа и др.; изработване и усъвършенстване на програми за машини с цифрово програмно управление; търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чужди лица в страната и чужбина; конструкторска, технологична, копирно-размножителна, куриерска, транспортна, таксиметрова, туристическа, хотелиерска, монтажна, сервизна дейност, шивашки услуги; комисионна и оказионна търговия; рекламна дейност /без кино, видео и печат/, строителна дейност; външнотърговска дейност; производство и продажба на инструментална екипировка, спортни стоки, опаковки, етикети и др.
  Физическо лице - търговец
  валери серафимов виденов
  Име на фирма
  АТРИБУТ - ВАЛЕРИ ВИДЕНОВ

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.