Firms.bg
Търси

БОН-КИРИЛ МИТЕВ ЕТЕИК: 030155355, гр. Хасково, Хасково

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
8.11.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
БОН-КИРИЛ МИТЕВ ЕТ
Дата на регистрация
1990
Регистрация по ЗДДС

BG030155355 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Хасково, община Хасково, гр. Хасково, ул. СЛАВЯНСКА 13
Предмет на дейност
таксиметров превоз на пътници и товари в услуга на граждани, предприятия, фирми, учреждения и организации в цялата страна с моторни превозни средства, извършване на всички видове автомонтьорски услуги на граждани, фирми, предприятия, учреждения и обществени организации, пътна помощ из цялата страна, производство, изкупуване и продажба на селскостопанска продукция от растителен и животински произход в прясно и преработено състояние, производство и продажба на всички видове сладкарски изделия, тестени и хлебни изделия, студени и топли закуски, принцеси, сандвичи, сладолед и изделия от сладолед, продажба на кафе, чай, сироп, айрян, плодови сокове, безалкохолни и алкохолни напитки, коктейли, ядки, семки, захарни и шоколадови изделия, цигари.
Физическо лице - търговец
кирил иванов митев

Резюме

Фирма БОН-КИРИЛ МИТЕВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 030155355 е основана на 1990 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Хасково, община Хасково, гр. Хасково, ул. СЛАВЯНСКА 13. БОН-КИРИЛ МИТЕВ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG030155355 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

 1. 20.10.2011 г.

  Регистрация на фирмата
  БОН-КИРИЛ МИТЕВ
 2. 21.10.2011 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG030155355
 3. 8.11.2011 г.

  Основана
  1990
  Предмет на дейност
  Таксиметров превоз на пътници и товари в услуга на граждани, предприятия, фирми, учреждения и организации в цялата страна с моторни превозни средства, извършване на всички видове автомонтьорски услуги на граждани, фирми, предприятия, учреждения и обществени организации, пътна помощ из цялата страна, производство, изкупуване и продажба на селскостопанска продукция от растителен и животински произход в прясно и преработено състояние, производство и продажба на всички видове сладкарски изделия, тестени и хлебни изделия, студени и топли закуски, принцеси, сандвичи, сладолед и изделия от сладолед, продажба на кафе, чай, сироп, айрян, плодови сокове, безалкохолни и алкохолни напитки, коктейли, ядки, семки, захарни и шоколадови изделия, цигари.
  Физическо лице - търговец
  кирил иванов митев
  Фирма
  БОН-КИРИЛ МИТЕВ
  Седалище и адрес на управление
  област Хасково, община Хасково, гр. Хасково, ул. СЛАВЯНСКА 13

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
202921610МИТЕВ АГРО ООД

с. Крепост, Димитровград

кирил иванов митев

Съдружници

Виж още
  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: октомври 2023 г.