Търси

ФЕРО - 55 - ВАЛЕНТИН ФЕРДИНАНДОВ ЕТЕИК: 030093537, с. Владимирово, Бойчиновци

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
1.06.2010 г.Виж история
Фирма/Наименование
ФЕРО - 55 - ВАЛЕНТИН ФЕРДИНАНДОВ ЕТ
Дата на регистрация
1991
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Монтана, община Бойчиновци, с. Владимирово, ул. ГЕОРГИ ПЕТРОВ ЛИЛОВ, №10
Предмет на дейност
производство, изкупуване, съхранение, преработка и продажба на селскостопанска продукция /растителна и животинска/ пчелен мед, пчелни продукти и риба; автомобилен превоз на пътници и товари; представителство, посредничество и агентство; търговия със стоки, производство на фирмата и на други местни и чуждестранни физически и юридически лица; оказионна търговия; отдаване на вещи под наем; производство и търговия с тестени, месни и сладкарски изделия, безалкохолни напитки, продажба на алкохолни напитки; хотелиерство; ресторантьорство, туристически услуги; ремонт на битови уреди; фирмата ще осъществява своята дейност в страната и чужбина.
Физическо лице - търговец
валентин еманоилов фердинандов

Резюме

Фирма ФЕРО - 55 - ВАЛЕНТИН ФЕРДИНАНДОВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 030093537 е основана на 1991 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Монтана, община Бойчиновци, с. Владимирово, ул. ГЕОРГИ ПЕТРОВ ЛИЛОВ, №10. ФЕРО - 55 - ВАЛЕНТИН ФЕРДИНАНДОВ ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

 1. 1.06.2010 г. - Регистрация на фирма

  Име на фирма
  ФЕРО - 55 - ВАЛЕНТИН ФЕРДИНАНДОВ
  Основана
  1991
  Физическо лице - търговец
  валентин еманоилов фердинандов
  Седалище и адрес на управление
  област Монтана, община Бойчиновци, с. Владимирово, ул. ГЕОРГИ ПЕТРОВ ЛИЛОВ, №10
  Предмет на дейност
  ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ, СЪХРАНЕНИЕ, ПРЕРАБОТКА И ПРОДАЖБА НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ /РАСТИТЕЛНА И ЖИВОТИНСКА/ ПЧЕЛЕН МЕД, ПЧЕЛНИ ПРОДУКТИ И РИБА; АВТОМОБИЛЕН ПРЕВОЗ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ; ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНТСТВО; ТЪРГОВИЯ СЪС СТОКИ, ПРОИЗВОДСТВО НА ФИРМАТА И НА ДРУГИ МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА; ОКАЗИОННА ТЪРГОВИЯ; ОТДАВАНЕ НА ВЕЩИ ПОД НАЕМ; ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С ТЕСТЕНИ, МЕСНИ И СЛАДКАРСКИ ИЗДЕЛИЯ, БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ, ПРОДАЖБА НА АЛКОХОЛНИ НАПИТКИ; ХОТЕЛИЕРСТВО; РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ТУРИСТИЧЕСКИ УСЛУГИ; РЕМОНТ НА БИТОВИ УРЕДИ; ФИРМАТА ЩЕ ОСЪЩЕСТВЯВА СВОЯТА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА.

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.