Търси

ПАЛАС-КИРОВ-СЛАВЧО КИРОВ ЕТЕИК: 020219959, гр. Габрово, Габрово

Данни от Търговски Регистър

Статус
Заличен на 2.03.2011 г.
Последна промяна
2.03.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
ПАЛАС-КИРОВ-СЛАВЧО КИРОВ ЕТ
Дата на регистрация
1989
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Габрово, община Габрово, гр. Габрово,
Предмет на дейност
пътнически таксиметрови превози. търговска дейност в страната и чужбина - внос, износ, реекспорт, специфични търговски операции, концесионерство, инженеринг, борсово посредничество, брокерски операции, финансови услуги, сарашки услуги, посредничество при сделки с недвижима собственост и при наемане на работна сила. предприемаческа и представителска дейност (без процесуално представителство). хотелиерство и ресторантьорство. фирмени и частни проучвания, изследвания, консултации и проекти. наемане, изграждане, отдаване под наем и снабдяване на заведения за обществено хранене, факт, фут, бистра, супермаркети, бутици, кафе, барове, дискотеки, увеселителни заведения (без хазарт). производство и пласмент на стоки за потребление, ремонт и специализирано обзавеждане и конструкции. наемане, експлоатация, отдаване под наем и покупко - продажба на транспортни средства и техника, резервни части. организиране и провеждане на езикови, спортни и др. курсове и школи за преквалификация и нови специалисти разрешени от нормативните актове. съставяне, размножаване, копиране, превод и легализация на документи. съпровождане, превод и екскурзоводни услуги. вътрешен и международен туризъм. авторемонтни и транспортни услуги с лек и товарен автомобил.
Физическо лице - търговец
славчо богданов киров

Резюме

Фирма ПАЛАС-КИРОВ-СЛАВЧО КИРОВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 020219959 е основана на 1989 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Габрово, община Габрово, гр. Габрово, . ПАЛАС-КИРОВ-СЛАВЧО КИРОВ ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

 1. 26.10.2010 г. - Регистрация на фирма

  Име на фирма
  ПАЛАС-КИРОВ-СЛАВЧО КИРОВ
  Седалище и адрес на управление
  област Габрово, община Габрово, гр. Габрово,
  Предмет на дейност
  ПЪТНИЧЕСКИ ТАКСИМЕТРОВИ ПРЕВОЗИ. ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА - ВНОС, ИЗНОС, РЕЕКСПОРТ, СПЕЦИФИЧНИ ТЪРГОВСКИ ОПЕРАЦИИ, КОНЦЕСИОНЕРСТВО, ИНЖЕНЕРИНГ, БОРСОВО ПОСРЕДНИЧЕСТВО, БРОКЕРСКИ ОПЕРАЦИИ, ФИНАНСОВИ УСЛУГИ, САРАШКИ УСЛУГИ, ПОСРЕДНИЧЕСТВО ПРИ СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМА СОБСТВЕНОСТ И ПРИ НАЕМАНЕ НА РАБОТНА СИЛА. ПРЕДПРИЕМАЧЕСКА И ПРЕДСТАВИТЕЛСКА ДЕЙНОСТ (БЕЗ ПРОЦЕСУАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО). ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО. ФИРМЕНИ И ЧАСТНИ ПРОУЧВАНИЯ, ИЗСЛЕДВАНИЯ, КОНСУЛТАЦИИ И ПРОЕКТИ. НАЕМАНЕ, ИЗГРАЖДАНЕ, ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ И СНАБДЯВАНЕ НА ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ, ФАКТ, ФУТ, БИСТРА, СУПЕРМАРКЕТИ, БУТИЦИ, КАФЕ, БАРОВЕ, ДИСКОТЕКИ, УВЕСЕЛИТЕЛНИ ЗАВЕДЕНИЯ (БЕЗ ХАЗАРТ). ПРОИЗВОДСТВО И ПЛАСМЕНТ НА СТОКИ ЗА ПОТРЕБЛЕНИЕ, РЕМОНТ И СПЕЦИАЛИЗИРАНО ОБЗАВЕЖДАНЕ И КОНСТРУКЦИИ. НАЕМАНЕ, ЕКСПЛОАТАЦИЯ, ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ И ПОКУПКО - ПРОДАЖБА НА ТРАНСПОРТНИ СРЕДСТВА И ТЕХНИКА, РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ. ОРГАНИЗИРАНЕ И ПРОВЕЖДАНЕ НА ЕЗИКОВИ, СПОРТНИ И ДР. КУРСОВЕ И ШКОЛИ ЗА ПРЕКВАЛИФИКАЦИЯ И НОВИ СПЕЦИАЛИСТИ РАЗРЕШЕНИ ОТ НОРМАТИВНИТЕ АКТОВЕ. СЪСТАВЯНЕ, РАЗМНОЖАВАНЕ, КОПИРАНЕ, ПРЕВОД И ЛЕГАЛИЗАЦИЯ НА ДОКУМЕНТИ. СЪПРОВОЖДАНЕ, ПРЕВОД И ЕКСКУРЗОВОДНИ УСЛУГИ. ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ. АВТОРЕМОНТНИ И ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ С ЛЕК И ТОВАРЕН АВТОМОБИЛ.
  Физическо лице - търговец
  славчо богданов киров
  Основана
  1989
 2. 2.03.2011 г.

  Статус
  Заличаване на търговеца

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.